ORLANDO FARMERS MARKET

Me vietettiin eilen mukavan laiska sunnuntaipäivä, haahuiltiin pitkään aamulla ”kotosalla” ja ulkoiltiin oman pihan leikkipuistossa, kunnes lähdettiin Bonefish Grilliin aivan ihanalle brunssille.

Mahat täynnä herkkuruokaa shampanjadrinkeillä alas huuhdeltuna lähdettiin Orlandon keskustaan, jossa Lake Eola puistossa pidetään joka sunnuntai markkinat. Myynnissä on paitsi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, sekä käsitöitä, myös kaikenlaista herkullista syötävää ja juotavaa. Tuonne olisi siis selvästikin pitänyt mennä tyhjällä mahalla, eikä brunssin kautta :D

Ihmiset olivat selvästikin tulleet markkinoille viettämään aikaa, tosi monella oli myös koiria mukana. Viimeistään nyt alkoi tulla kyllä omia karvakuonoja kova ikävä…

Puistossa oli monenlaista väkeä, kuten ryhmä rumpujen soittajia, ja Veikkokin pääsi kokeilemaan rumpujen paukuttamista.

Aikamme nautittiin markkinatunnelmasta ja ihanasta auringonpaisteesta, kunnes lähdettiin pikaisesti pistäytymään eräässä outletissa, josta piti pari asiaa käydä vielä hakemassa. Se pistäytyminen venähtikin sitten ehkä noin nelituntiseksi… Taas tehtiin löytöjä ja säästettiin selvää rahaa ;)

Tänään meillä on ollut viimeinen kokonainen päivä aurinkoisessa Orlandossa, ja ollaan hiljalleen aloiteltu pakkaamista, lähinnä siitä syystä että nähdään mahtuvatko kaikki tavarat laukkuihin, vai joudutaanko me vielä matkalaukkuostoksille! No, hyvin ne näyttävät mahtuvan, eikä kilorajatkaan pauku.

Käytiin tekemässä vielä muutamia ostoksia, syötiin mahat täyteen Chili’sissä ja herkuteltiin varsin terveelliset iltapalat Krispy Kremessä.

Niin vaan tämä huikean ihana loma on tulossa päätökseen ja huomenna on aika aloittaa kotimatka. Onneksi paluumatkalla on vain yksi koneen vaihto, joka tosin sisältää myös kentän vaihdon, mutta meillä on siinä kyllä aikaa enemmän kuin tarpeeksi, ettei kiire ainakaan yllätä.

Kotona Suomessa me ollaan torstain vastaisena yönä, ja mulla alkaa työt HETI. Se tuttu juttu, kun yrittäjä pitää lomaa, on työpöydälle kerääntynyt parin viikon työt, joten arki alkaa rytinällä samantien.  Saattaa siis olla, että blogi hiljenee hetkeksi, mutta kuullaan taas pian! :)