HERKKUKESTIT LASTENHUONEESSA

Aina välillä lastenhuoneen pöytä täyttyy herkuista. Kattaukseen kuuluu monen sortin tarjottavaa, ainakin tikkareita, jätskiä ja kahvia. Niin ja varsin tuoreitakin nämä on, siinä kahvikestien lomassa nimittäin pyöräytetään taikinakoneella lisää leivonnaista pöytään. Kahviakin keitellään useampaan otteeseen, joka mukiin lorautetaan kunnolla maitoa ja maustetaan vielä hyppysellisellä sokeria.

Keittiöleikit on meillä tainneet olla ihan ensimmäisiä leikkejä mitä on leikitty. Ensin keittiössä äitin pienellä paistinpannulla ja lastalla, ja myöhemmin kokkailuja on jatkettu omassa leikkikeittiössä jonka mummi osti vuosi sitten joululahjaksi.

Tuo Ikean leikkikeittiö on tosi kiva, ja taitaa löytyä monen muunkin kotoa!

Puisia herkkuihanuuksia on ostettu aina kun jotain kivaa on osunut vastaan, ja nyt täksi jouluksi mummi olikin löytänyt oikean aarreaitan ja lahjapaketeista paljastui toinen toistaan ihanampia keittiövehkeitä ja herkkuja.

Siinä missä ennen meillä hääräiltiin leikkikeittiön ääressä päivittäin, on keittiöleikit pikkuhiljaa jääneet muiden leikkien jalkoihin. Ihan hitti on jo puolen vuoden ajan ollut Brion junarata, sillä leikitään joka päivä. Ja vaikka junaradalla leikitään kotona päivittäin, niin silti meinasi olla itkun paikka, kun eilen piti jättää Po.Pin myymälässä junaleikit kesken, kun äiti sai ostoksensa tehtyä…

Onneksi näille keittiöleikeillekin löytyy vielä aikansa, nämä kun on niin syötävän suloisia, että äitikin touhuaa mielellään näiden parissa. Vaikka mukavaa puuhaa se junaradan rakentelukin on, mutta äitin mielestä olisi kiva leikkiä välillä jotain muutakin :D

Pidetäänkös teillä näitä kalorittomia herkkukestejä?