VIELÄ VÄHÄN TALVEA

Vähän kevätmielellä täällä aletaan jo olemaan, näin helmikuussa… Ehkäpä johtuu näistä keleistä, ja tietty joka paikkaan ilmestyvistä kevään ja kesän ihanuusuutuuksista. 

Nyt oli pakko laittaa tähän väliin vielä yhdet talvisemmat kuvat, nimittäin aika keväisissä jutuissa aletaan muuten täällä blogissakin jo olemaan.

Ai niin, joskus täällä blogissa pohdiskelin millainen olisi hyvä ja superlämmin parka äitille, ja kävin sen ostamassakin varmaan kaksi päivää postauksen jälkeen. Mutta niinpä hävisivät pakkaset, eikä ole paljon takkiakaan blogin puolella näkynyt! Pitäisiköhän se vielä esitellä, vai jätetäänkö ensi talveen :D

Se, että lapset kasvaa niin nopeaa, antaa hyvän syyn hurahtaa uusien mallistojen ihanuuksiin, mutta toisaalta on tylsää kun ne lempparit jää myös samaa tahtia pieniksi.

Tuo kuvissa näkyvä Mini Rodinin pandaparka on ollut kyllä yksi superlemppari. Samaista pandaa löytyisi nyt haalarina Mini Rodinin omasta nettikaupasta superhyvällä alella, mutta oranssina. Höh, tuo beige kun on mun mielestä niin paljon kivempi.

En ole muuten ikinä ostanut seuraavan kauden ulkovaatteita alesta, vaikka se niin järkevää olisikin. Pelkään, että sitten seuraavana kautena olenkin kyllästynyt edelliskauden alelöytöön, ja ne uutuudet kiehtovat enemmän. 

Nyt ehkä vähän harmittaakin, sillä varsinkin välikausivaatteita saisi olla kyllä useampikin setti, mutta kovin montaa ei viitsi normaalihintaan ostaa. Toisaalta alet kyllä nykyään alkaa hirmuisen aikaisin, monesti jo ennenkuin sesonki on edes alkanut, joten hyvinhän tässä kevään mittaankin voi niitä alelöytöjä tulevalle kaudelle tehdä.

Joskus vuosia sitten mulla oli tapana viedä kirpparille vaatteita kerran vuodessa. Jotenkin se(kin) on nyt lapsen myötä jäänyt, ja nyt vihdoin sain aikaiseksi sen verran, että varasin kirppispöydän!

Omia vaatteita on pari jätesäkillistä pyörinyt vaatehuoneessa jo puolivuotta, mutta nyt pitäisi jaksaa kahlata lapsen vaatteet kahdelta ja puolelta vuodelta läpi… Huh! :D

Niitä ihanimpia ja rakkaimpia tietty jätetään muistoksi, mutta aikas paljon saa lähteä, että saadaan kaappeihin tilaa.

Kaappien järkkäily ja vaatteiden läpikäyminen on kyllä oikeastaan ihan kivaakin, kun vaan löytää ajan siihen, mutta se hinnoittelu vaatii kyllä aikamoisen tsemppauksen ja vähintäänkin puolenkilon irtokarkkipusiin palkkioksi!

Vieläkö teillä fiilistellään talvea, vai joko olette kevättunnelmissa?


(Uggit saatu blogin kautta)