KUPLIA JA PO.P ALEVINKKI

Niin ihanan aurinkoinen ja keväinen päivä tänään oli, että ei melkein uskoisi vielä muutama päivä sitten olleen 10 astetta pakkasta ja 10 senttiä lunta… Niiden muutaman talvipäivän aikana ehdin ottaa uudelleen käyttöön jo pois pestyt talvivaatteetkin, mutta onneksi jo nyt sai taas siirtyä kevyempiin kevättamineisiin!

Lapsi bongasi ruokakauppareissulla saippuakuplia ja niitä tietty lähdettiin heti ulos puhaltelemaan. 

Vaikka tiesin jo vastauksen, kysyinpä nyt kuitenkin jos näin lämpinä päivänä oltaiisin laitettu Gugguun keltainen trikoopipo. Mutta kuten arvasin, vaihtoehtoja on tällä hetkellä tasan kaksi, joko vihreä tai sininen lohikäärme…  Sen jälkeen kun saatiin nuo hatut Taikalinnasta ei muita hattuja ole ulkoiluun kelpuutettu.

15% alekoodi KARKKIPURKKI Taikalinnaan on muuten voimassa vielä 30.3 asti!

Samaisella ruokakauppareissulla pyörähdettiin myös Polarn O. Pyretillä, jossa oli paljon hyviä aletyrkkyjä. Windfleecet oli myös alessa, ja nuo isommat koot mitkä maksavat normaalisti 60 euroa, sai tänään 45 eurolla! Eipä kauaa tarvinnut miettiä, sillä windfleece meiltä vielä keväälle puuttui.

Uusi pusakka pääsi heti käyttöön, Molon sateenkaaritakin alle, ja tuohan on tosi kätsä fleecetakki kun kevään lämmetessä sitä voi pitää pelkästäänkin.

Me käytiin Ideaparkin (jossa oli Tasauspäivät, eli aleja koko ostoskeskus täynnä) myymälässä, enkä tiedä onko samat tarjoukset muualla, mutta ainakin Ideaparkissa ale on voimassa vielä huomenna sunnuntaina!

Ps. Alimmasta kuvasta voi bongata windfleecen lisäksi muutakin uutta… Meidän makkaria koristaa nyt iiihana mintun värinen half moon, Jee!

Niin ja muistutellaanpas vielä, että sunnuntai-iltaan asti voi osallistua Netflix-arvontaan

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?