PAKKAILUA, TYYLIKKÄIN KYLMÄLAUKKU & LUKIJA-ALENNUS

Täällä on pikkuhiljaa aloitettu pakkailut meidän pääsiäisreissua varten. Huomenna tehdään varsinainen pakkaamisen maailmanennätys, kun ahdetaan farmariautoon kolmen ihmisen lisäksi neljä pikkukoiraa boxeineen, (ihan liian paljon) matkatavaroita ja sitten koitetaan saada joutuisasti kulumaan seuraavat kymmenen tuntia.

Tämmöisen jengin kanssa kun lähtee kymmenen tunnin automatkalle, täytyy taukojakin tietty pitää, mutta eväitäkin olen pakannut mukaan, ettei ihan ensimmäisen pikkunälän takia tarvitse pysähtyä. Limua, pillimehuja ja kahvia, vähän herkkueväsleipiä ja pikkunaposteltavaa.

Sain ihan muutama päivä sitten Lauran Pikku Putiikista ihanan kylmälaukun, ja sinnehän nämä eväät tietty pakataan. Mustavalkoinen kylmälaukku on kyllä niin tyylikäs, että se kulkee varmasti kesällä mukana monissa menoissa, ja kokonsakin puolesta se on näppärä ottaa mukaan vaikka rattaiden työntöaisaan roikkumaan.

Ju-Ju-Be kylmälaukkujen lisäksi Lauran Pikku Putiikista löytyy myös saman merkin hoitolaukut, ruokalaput, pikkulaukut ja muut ihanuudet. Ja koodilla KARKKIPURKKIJJB10 saatte nyt kaikista Ju-Ju-Be tuotteista 10% alennuksen! Koodi on voimassa 30.4 asti. Valikoiman pääset kurkkaamaan täältä.

Niin, me siis hurautetaan huomenna kohti Lappia, mutta blogi ei hiljene pääsiäisenäkään, sillä kone lähtee mukaan ja paljon postauksia on jo odottelemassa! Huomenna ainakin vähän masukuulumisia ja jotain ihanaa äideille… Kuullaan siis pian taas! 

Olikos Ju-Ju-Be teille tuttu juttu vai ihan uusi tuttavuus?