PÄÄSIÄINEN PAKETISSA

Olipa hassua palata vielä lumisesta Lapista takaisin kotiin, kun täällä olikin tullut sillä välin kesä!

Tänään puin lapselle ulkovaatteiksi pelkän windfleecen ja ohuen pipon ja hanskat, ja silti näistäkin ulkovaatteista kuoriutui hikinen pikkupoika. Ihanaa, kesä on oikeasti tulossa!

Alla kuvia meidän pääsiäisestä, suurin osa jo Instagrammin (@annikakarkkipurkki) puolella nähtyjäkin.

Ajeltiin torstaina Rovaniemelle Veikon kummien, eli siskoni N:n ja miehensä luo, jossa meillä oli ihan superkiva pääsiäinen, loistavat herkkuruuat ja parasta seuraa.

Paljon me ehdittiin touhuta, vaikka rennostikin vaan otettiin. Joulupukkia käytiin tietenkin tapaamassa, napapiirillä kun oltiin, ja pienen alkujännityksen jälkeen Veikko rohkeni pukin viereen istumaan ja lahjatoivetta ensi joululle kertomaan.

Onhan tuo kymmenen tuntia suuntaansa aikamoinen ajomatka, mutta Veikon kanssa on kyllä ilo matkustaa, niin reippaasti sujuu pitkätkin automatkat, lennot, laivareissut ja junamatkatkin. Toivottavasti tuleva vauvakin on yhtä rento matkaaja!

Vaikka pääsiäinen oli kiva, niin kiva on taas palata arkeenkin, varsinkin kun kaikkea mukavaa on taas tiedossa. Ihan pianhan on jo vappu eikä enää mene kauaa meidän Lontoon matkaankaan. Ja aivan loistava blogiarvontakin on luvassa tässä lähiaikoina…!

Oliko teillä mukava pääsiäinen?