KESÄMIEHEN PÄIVÄN ASU

Me käytiin tänään pitkästä aikaa lounastamassa ihanassa Vaihmalan Hovissa (hyvä ruoka, loistava miljöö, alle 3-v ruokailevat maksutta, suosittelen!) ja jälkkärit syötyämme jäätiin katselemaan piha-aitauksessa olevia lampaita, käytiin vähän laiturilla fiilistelemässä ja kun kamerakin oli tuttuun tapaan matkassa, niin tietty otettiin myös kuvia.

Olen jo pitkän aikaa ostellut lapselle kesävaatteita, aina kun kivoja on tullut vastaan, ja ne kivat näyttää vaatekaapin tilanteesta päätellen olleen teepaitoja.

Niinpä nämä helteet vähän pääsivät yllättämään meidät, ja kipaistaan nopskaa Ideaparkiin hakemaan vähän muutamia välttämättömyyksiä, kuten kesäiset Crocsit, parit shortsit ja vielä muutamia yläosia.

Niin ja puhallettava uima-allas ja vesipyssy, kai nekin voi välttämättömyyksiksi laskea? ;)

Tämmöinen asu on kyllä mielestäni tosi kiva hellepäiville! 

Rennot shortit (meillä oli ihan samat viime kesänäkin), näppärät Crocsit, supersöpö hihaton paita ja päätä ja vähän kasvoja ja niskaakin suojaava lätsä.

Meidän ei varmaan tule edes ostettua mitään toisia sandaaleita, niin huiput nuo perinteiset reikäcrocsit lapsen käytössä on. Helppo ja nopea lapsen itse sujauttaa ne jalkoihin, helppo ja nopea äitin huuhdella ne aina sisääntullessa. Värivalikoimaakin on ihan huikeasti, tänä vuonna me päädyttiin tummansinisiin valkoisin ja punaisin tehosteraidoin.

Koska hattua lukuunottamatta kaikki asun osaset ovat melko hiljattain ostettu, keräilin alle linkit jos joku muukin on samoista jutuista kiinnostunut! Meidän hattu on viime vuoden mallia, mutta Skidiltä näytti löytyvätn myös vastaava tälle kesälle.

Shortsit KappAhl, Hihaton pandapaita Molo/Babyshop, Kengät Crocs, Hattu Villervalla

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!


Sis. mainoslinkkejä