VAUVAN HUONE SUUNNITELMIA

Eilinen pitkään odotettu rakenneultra on ollut itselleni tietynlainen välietappi, nyt voi jälleen kerran huokaista, että kaikki on hyvin ja vihdoin voi alkaa jo hössöttämään vauvan tuloa.

Ajatuksia vauvan huoneesta on ollut niin pitkään kuin vauva on ollut haaveissa, ja aika samoilla linjoilla mennään alkuperäisten ajatusten kanssa edelleen.

Värimaailma taitaa kallistua harmaa-valko-keltaiseen, kivan hillittyä, mutta sopivan raikasta. 

Alle keräilin muutamista nettikaupoista omia suosikkejani, katsotaan sitten mihin päädytään!

Tuotteet: Tapetti, valaisin, ilmapalloseinätarrat, norsujuliste, kehto, leikkimatto, huopa, fatboy, raitamatto, kirahviseinätarra, bambityyny, pöllötyyny

Färg & Formin pilvitapetti on kyllä aikas varma valinta, niin pitkään se on ollut mielessä. Samoin Muuton Myy -valaisin olisi aikas suloinen! Littlephantin leikkisät seinätarrat ja juliste tuo kaivattua leikkisyyttä, ja onhan nuo aivan ihania. 

Kalusteita huoneessa on tällä hetkellä valmiina kapea runkopatjasänky, joka saa jatkossa toimittaa sohvan ja vierassängyn virkaa, siihen täytyisi löytää kiva päiväpeite ja koristetyynyjä. Veikon huoneesta siirretään vauvan huoneeseen Ikean Hensvik kirjahylly ja saman sarjan pinnis muuttaa ensimmäiseksi vuodeksi meidän vanhempien makkariin. Niinpä vauvan omaan huoneeseen olisi aivan i-h-a-n-a tuommoinen Leanderin katosta riippuva kehto (ja sata sydäntä tähän perään)!!!

Tällä hetkellä kaikki aika, energia ja pennoset laitetaan pihahommiin, ja sisätilojen sisustamista jatketaan taas syksymmällä. Haaveillaan ja suunnitellaan siis siihen asti ja katsotaan millaiseen lopputulokseen syksyllä päädytään.

Tuotekuvat lainattu: Lekmer, Hobby Hall, Finnish Design Shop, PikkuVanilja, Littlephant. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Miltäs meidän vauvan huoneen suunnitelmat näyttävät? Ja vinkkejä kivoista vauvan huoneen jutuista saa jättää kommenttiboxin puolelle!