KOKO PERHEEN CROCSIT

Eipä uskoisi tämän aamuisen raekuuron ja lumisateen(!!!) jälkeen, että tämän postauksen kuvat on otettu tasan viikko sitten! Tänään sai vetää välikausivaatetta niskaan, kun lähdettiin lapsen toivomuksesta seikkailemaan, eli lähimetsään tarpomaan ja silti jäätävä tuuli ajoi meidät kotiin aikas nopskaa.

Tässä aurinkoisessa postauksessa kuitenkin kuvia meidän koko perheen kesän lemppari-Crocseista.

Käytiin viime viikolla yhtenä helteisenä päivänä aamukahvilla ja munkeilla Sääksmäen Silta -kahvilassa, ihanan retro paikka, jossa aika tuntuu pysähtyneen suoraan 70-luvulle, siis ihan hyvällä tavalla, ja järvimaisema on mitä kaunein.

Ennen munkeilla herkuttelua käytiin vähän tallustelemassa rannassa ja napattiin muutamat kuvat, kun oltiin kaikki Crocseissa liikenteessä. Olen varmaan ennenkin hehkuttanut lapsella noita Crocsin Retro Clogeja, ihan ykköset hellesään kengät, helppo pukea itse jalkaan ja helppo suihkutella puhtaaksi ja varmasti myös mukavat jalkaan, sillä ovat myös lapsen oma valinta hellesäille.

Isseellä on jalassaan tämän kesän yhdet hittijalkineet, Stretch Sole Loaferit, joiden nivelletty ulkopohja taipuu kuin lenkkari! Supermukavaa siis, eikä ulkonäkökään ole hullumpi.

Koko syksyn kuljin Crocsin kiilakorollisissa nahkasaappaissa ja aivan yhtä mukavat ovat nämä sandaalitkin. Ja kivaa vaihtelua balleriinoille, joissa tulee hiihdeltyä melko usein ;)

Olen muuten pitkään etsinyt mieluisaa maximekkoa ja aika kivan bongasinkin Seppälän lastenosastolta! Vaikka se täydellinen mekko edelleen jossain odottelee, on tuo harmaa ankkurimekkokin aikas kiva, eikä reilu kymmenen euroa lasten mekosta ollut kovin suuri sijoitus ;) 

Äitin kengät, isseen kengät, lapsen kengät

Miltäs meidän lempparit näyttävät?

Äitin ja isseen kengät saatu blogin kautta