JOS METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT… & ARVONNAN VOITTAJA

Veikko halusi tänään metsään, aika usein kuultu toive meillä. Yleensä näillä metsäretkillä on jokin tarkoitus, metsään lähdetään korin kanssa keräämään käpyjä, lapsi haluaa näyttää koiralle metsässä jotain, tai sitten niinkuin tänään, metsään lähdettiin kameran kanssa ottamaan kuvia.

Toukokuisella Englannin reissulla Veikko löysi Lontoon Covent Gardenin pikkuisesta Disney Storesta leikkikameran, ja on ollut hauskaa seurata miten välillä innostuu kuvailemaan kamerallaan kaikenlaista. Mietittiinkin, että voitaisiin ostaa lapselle synttärilahjaksi oikea digikamera, olisi hauska joitain kuvia teettää paperikuviksikin! (Apua, enää 2 kuukautta, ja mun vauva on kolme vuotias! Mutta jee, pian saa alkaa suunnittelemaan synttäreitä!)

Metsässä me leikittiin piilosta, ihmeteltiin jättisuurta muurahaispesää ja haahuiltiin vain pitkin polkuja. Välillä pysähdyttiin sopivan kannon päälle istumaan ja syötiin reppuun pakattuja eväitä, tottakai.

AlphaGeek arvonnassa 30 euron lahjakortin voitti Emilia, onnea voittajalle! Lähetän sinulle pian sähköpostia!

Aikas monella on tainnut bloggerin kautta blogien seuraaminen kenkkuilla viime päivinä, joten muistuttelen taas, että blogiani voit seurata paitsi bloggerin kautta, myös Bloglovinin, Blogilistan ja Facebookin kautta!

Asuukos teillä innokkaita metsäretkeilijöitä?