ÄITIN NEUVOLAKUULUMISIA

Tänään pääsi taas pitkästä aikaa kuulemaan vauvan sydänääniä, ja joutui astelemaan vaa’alle katselemaan uusia painolukemia… Se oli siis neuvola taas tänään, raskausviikolla 23+2.

Perusneuvolassa katseltiin perusasioita, painoa, hemoglobiinia, verenpainetta, kuunneltiin ne sydänäänet ja sain mukaani Kelan paprut täytettäväksi. Kaikki oli juuri niinkuin pitääkin, mitä nyt paino nousee edellisestä raskaudesta tuttuun tapaan kohisten, yhyy…Tällä hetkellä painoa on kertynyt 7,5kg ensimmäisestä neuvolasta, mikä on tietty melkoisesti jos ajattelee, että vauva painaa tällä hetkellä sen puolisen kiloa.

Sokerirasitukseen en onnekseni joudu tälläkään kertaa! Hassua, kun tuntuu että toisissa paikoissa sinne lähetetään kaikki, mutta en kyllä valita ;)

Verenpaine oli noussut nippanappa sadan yläpuolelle, eli melko matalalla mennään, mutta kuulema ihan normaalia tässä vaiheessa. Sunnuntaina sain ihme pyörrytysolon, joka vei muutamaksi tunniksi sängynpohjalle, saattoi johtua tuosta verenpaineesta, tai sitten vauva kuulema saattoi painaa masussa jotain valtimoita tms, mutta ihan normaalia sekin. Muuten oma olo on ollut mitä parhain!

Päällä oli taas melkoinen rentoiluasu, Mamaliciouksen mammafarkut, Vansin rento college ja jaloissa Converset. Tällä hetkellä, kun löysemmät paidat vielä mahtuu, mutta pituus niissä alkaa käydä lyhyeksi, on pelastus Vero Modan pitkät perustopit! Tänään vaan kaikki olivat pesussa, mutta onneksi edes tuommoinen pitsireunatoppi löytyi kaapista.

Nämä kuvat tulivat nyt jotenkin hassusta kuvakulmasta tai ehkä tuo löysä paita hämää, koska maha ei kyllä ole mitenkään kutistunut viime näkemästä, vaan ihan yhtä valtava se on livenä edelleen :D

Aivan i-h-a-n-a-a muuten, että tänään paistoi aurinko! Monta päivää kestäneiden sateiden jälkeen en kaipaa edes hellettä, vaan ihan jo aurinko ja muutama lämpöaste enemmän riittää saamaan superhyvälle mielelle!

Loppuun vielä parempi kuva korviksista, jotka osassa kuvissa vähän näkyykin. Bongasin nuo Ted Bakerin rusettikorvikset viime kesänä laivalta, mutta en ostanut niitä koska olin jo samaiselta reissulta ostanut toisenlaiset korvikset. Nyt pari viikkoa sitten näin nämä taas laivalla, joten ostopäätöstä ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan! Rrrakastan kaikenlaisia rusetteja, ja nuo on kyllä niiin söpöt!

Ps. käykäähän osallistumassa Netflix-arvontaan, joka löytyy tämän postauksen alta! :)