PÄIVÄN (RASKAUS)ASU JA (RASKAUS)KUULUMISET

Kotimatkalla tupareista ja tuplasynttäreiltä käytiin nappaamassa kuvat tämän päivän masuasusta. Jos ekan raskauden aikana käytin kyllästymiseen asti leggareita ja muutamaa lyhyttä mekkoa tai tuninkaa, taitaa tällä kerralla puhkikulutuksen kohteeksi joutua tämä pitkä harmaa trikoomekko.

Mutta onhan tää vaan ihan huippu vaatekappale! Ei kiristä eikä purista mistään, käy melkein joka tilanteeseen asusteita vaihtamalla, ja makkarankuorimaisuudestaan huolimatta on melko armollinen muutamalle ylimääräiselle raskauskilolle. 

Raskausviikkoja on kasassa tänään 24+5, joten due date häämöttelee kaukana tuntuvan 15 viikon päässä. Tosin kuvittelen jotenkin, että tämäkin vauveli päättää syntyä jo viikolla 37 kuten veljensä, joten odotuksesta saattaa tulla tooosi pitkä jos tällä kertaa mennäänkin yliajalle!

Toistaiseksi olen säästynyt ensimmäisen raskauden tapaan lähes kaikenmoisilta vaivoilta, enkä onnekseni vieläkään tiedä miltä tuntuvat esimerkiksi harjoitussupistukset tai liitoskivut. (Tosin viikkojahan on reilusti vielä jäljellä…)

Maha on jo sen verran iso, että se on alkanut tuntumaan. Siis sen lisäksi, että alas vilkaistessa näyttää syöneensä rantapallon, niin kävellessä tuntee kantavansa edessään jotain normaalista poikkeavaa lastia. Anitan tukivyö oli samaan ”vaivaan” viime kerralla ihan ehdoton, ja sen käyttöä olen nytkin aloitellut mm. koiria lenkittäessä.

Tuleva isoveli odottelee vauvaa edelleen omalla innokkuudellaan ja nyt Veikko on alkanut puhua myös siitä, miten hän on ollut pienenä äitin masussa. Ja tänään pohti myös, että joutui pienenä äitin masuun, koska äiti söi hänet… Tätä samaa teoriaahan lapsi käytti jossain vaiheessa tulevaan vauvaan, ja samalla logiikalla on itsekin masuun aikanaan joutunut ;)

 Farkkuliivi Only // Mekko Vero Moda // Laukku Michael Kors // Kengät Converse

Semmoinen asu tänään, onkos muita trikooputkiloiden suosijoita?


Ps. Vielä muutama tunti aikaa osallistua Nespresso kahvikoneen arvontaan! Linkki arvontaan löytyy blogin sivupalkista.

Edit. Mulla tökkii nyt joko blogger tai sitten ihan tää oma MacBook, enkä nyt onnistu vastaamaan kommentteihin… Palaan niihin kun homma taas pelittää! :)