KERHOVAATETTA POMPIN ALESTA

Keväällä postasin meidän pohdinnoista laittaako lapsi syksyllä (osa-aikaiseen) päivähoitoon, vai jatkaako kotihoidon ohessa kerhossa. 

Mehän laitettiin hakemukset molempiin ja saatiinkin päivähoitopaikka ihan meidän läheltä. Tutustumiskäynnin jälkeen laiteltiin vaakakuppiin plussia ja miinuksia kummankin paikan puolesta, ja lopulta niitä plussia kerääntyi roppakaupalla enemmän kerhon hyväksi.

Toisaalta siinä ei mitään yllättävää ollutkaan, olihan kerho meille ihan ykkösvaihtoehto koko ajan, ainoastaan hoitotarvetta meillä olisi ollut vain enemmän mitä kerho pystyy tarjoamaan.

Päädyttiin kuitenkin jatkamaan kerhossa, monestakin syystä, mutta pääpointtina oli se, että kerho olisi meidän mielestä lapselle itselleen se parhain vaihtoehto. Jotenkin vain tuossa päätöksenteossa taisi unohtua se alkuperäinen ajatus, miksi me sitä päivähoitopaikkaa haettiin… Mutta mennään nyt vuosi näin ja voihan sitä paikkaa hakea kesken vuodenkin uudelleen jos siltä tuntuu. Eikä sitäkään tiedä, jos päätös osoittautuu käytännössäkin niin loistavaksi, että jatketaan samalla systeemillä vielä seuraavanakin vuonna!

Kerhon alku häämöttää jo yllättävänkin lähellä ja taas on aika täyttää vaatekaapista kerhovaatehylly. Oikeastaan kaikelle on taas tarvetta, niin niille vaatteille kuin sopivan kokoisille tossuillekin.

Pomp De Luxin -40% alesta löytyi parit pöksyt ja muutama yläosa, joilla päästään jo hyvään alkuun! 

Nythän Pompin aleprossa pompsahti viiteenkymmeneen, joten kantsii käydä kurkkaamassa vieläkö siellä on jotain jäljellä :)

Nämä tuli meille 104 koossa, joka on jo hyvin pidettävä, mutta kuitenkin sen verran reilu, että uskoisin näiden menevän koko kerhovuoden.

Tiedän, että joidenkin mielestä sana kerhovaatteet kuulostaa hassulle, mutta itse tykkään että vähän joka tilanteeseen löytyy omat vaatteet (eikä mikään tietty estä mixailemaan näitä tilanteesta toiseen), niinpä meiltä löytyy kerhovaatteiden lisäksi kotivaatteita, pihaleikkivaatteita, kaupunkivaatteita jne… ;)

Kerhovaatteita varmasti täydennetään perus ketjuliikkeiden valikoimalla, ainakin Lindex yllätti kivan näköisillä syysuutuuksillaan, mielikuva Lindexistä kun ainakin itselläni on ollut, että vauvakokojen jälkeen joutuu siirtymään kammottaviin bamsenalleihin ja muihin hahmovaatteisiin… Mutta näistä voisin postailla myöhemmin erikseen!

Jokunen aika sitten sain kutsun liittyä KidSpot blogien joukkoon. KidSpot on erikoistunut markkinointiin perheblogien kautta, mikä tarkoittaa, että myös Karkkipurkissa saattaa näkyä KidSpotin kautta tulleita yhteistyöpostauksia.

Ainakin itse olen sitä mieltä, että parhaimmillaan yhteistyöt ovat antoisia sekä bloggaajalle että lukijoille, toivottavasti mahdolliset yhteistyöt ilahduttavat myös teitä! :)

Olettekos tehneet Pompilta alelöytöjä?

Löytyykö teiltä eri vaatteet eri tilanteisiin, vai menettekö samoilla tilanteesta huolimatta?