HELLETTÄ MEILLÄKIN

Siinäpä pähkinänkuoressa meidän viime päivät. Ollaanhan me paahduttu kuivallakin maalla, mutta usein ollaan kyllä käyty pulahtamassa viileässä ihanan lämpöisessä vedessä.

Veikko (niinkuin varmasti suurin osa lapsista) tykkää ihan superpaljon olla järvessä. Tähän mennessä vedessä on lähinnä kahlailtu ja leikitty, kunnes muutama päivä sitten keksittiin käydä ostamassa uimarengas, ja pojastahan kuoriutui varsinainen vesipeto. Rohkeasti ja vettä pelkäämättä on renkaan kanssa koitettu uida, välillä rengas mahan ympärillä ja välillä uimapatjan tapaan käyttäen.

Jossain vaiheessa uimatouhujen lomassa poika tuumasi, että menee laiturille ravistelemaan itsensä kuivaksi. Koiraperheen lapsi… ;)

Toivottavasti näitä ihania helteitä riittää vielä pitkään, vaikka joitain sade- ja ukkospäiviä ensi viikolle kai on lupailtukin. Ja niihinkin päiviin ollaan jo varauduttu, tilasin nimittäin juuri vauvanhuoneeseen tapetit! Jee! :)

Ihanaa, aurinkoista ja helteistä viikonloppua!