NO MIHIN PYÖRÄÄN ME SITTEN PÄÄDYTTIIN? SIS. ALEVINKIN!

Muistatteko viime viikkoisen postauksen, jossa pohdin millainen olisi hyvä polkupyörä pian kolme vuotta täyttävälle lapselle?

Me lähdettiin perjantaina vähän kiertelemään polkupyöräkauppoja ja katselemaan ja testailemaan pyöriä ihan livenä.

Nähtiin monta ihan jees mallia, kunnes poikettiin Suomen polkupyörätukkuun, jossa heti ensimmäisenä ovensuussa osui silmään maailman ihanin pikkupyörä, 12 tuumainen Jopo.

Veikko testaili pyörää ja ihastui siihen itsekin, olisi halunnut pyörän heti mukaan kotiin. Koska pyörä oli tarkoitus ostaa ja antaa vasta syntymäpäivälahjaksi, jätettiin asia vielä mietintään, eikä vähiten sen vuoksi, että pikkujoposta saa pulittaa lähes kolmesataa, kun muita pikkupyöriä saa lähes puolet halvemmalla.

Kotona en saanut pyörää mielestäni vaan googlailin ja päädyin Prisman verkkokauppaan, jossa Jopo oli tarjouksessa parillasataa, eli lähes kolmanneksen edullisemmin mitä ohjehinta on! :D Melkein kiljuin ja pompin riemusta, ihan huipputarjous ja ostopäätös oli sinetöity sillä sekunnilla! Lopulta kuitenkin mummi halusi ostaa pyörän pojalle synttärilahjaksi (kiitos vaan mummille!), ja pyörä odotteleekin nyt varastossa viikonlopun synttäreitä. 

Pyörä tuli ihan supernopskaa, perjantai-iltana nakuteltiin tilaus ja tiistaina aamulla pyörä oli meidän pihassa. Niin ja tuli paketin mukana apupyörätkin, mutta ajateltiin ainakin koklata pärjättäisiinkö ilman niitä. Potkupyöräily on kehittänyt ihan huimasti tasapainoa, mutta toki jos pyöräily tuntuu hankalalta niin sitten laitetaan apparit paikoilleen.

Lapsen ollessa kerhossa pyörä kasattiin ja sain nappaistua parit kuvat, lisää kuvia ja käyttökokemuksia sitten syntymäpäivien jälkeen! :)

Aikas söpö, vai mitä?

Löytyykö joltain muulta pikkuista Jopoa?