IHANA TAKKI RASKAUSMASULLE JA PIENET (RASKAUS)KUULUMISET

Kuka muu on ihan fiiliksissä näistä ihanan kirpakoista ja aurinkoisista alkusyksyn päivistä?

Kuuman kesän jälkeen on aivan ihanaa ja kaivattua vaihtelua kiskoa farkut ja Converset jalkaan (vielä kun juuri ja juuri taipuu tennareita sitomaan…), ja uppoutua lämpöisen syystakin ja muhkean kaulahuivin sisään.

Koska laskettu aika on vasta lokakuun loppupuolella, on tällä kertaa syytä panostaa myös raskausmasulle sopivaan syyspukeutumiseen. Ilokseni sainkin Mom2Mom verkkokaupasta juuri näille keleille sopivan aivan i-h-a-n-a-n parkatakin, josta varmasti tulee tämän syksyn luottovaate! 

Farkkujen ja tennareiden kanssa ihan täydellinen vaate niin kaupungille kuin leikkipuistoonkin, kumppareiden kanssa vaikka metsäretkelle, ja jos vauva päättää pysytellä masussa vielä lasketun ajan jälkeenkin, menee takki varmasti alkutalven kylminäkin päivinä paksun neuleen kanssa puettuna.

Otin takin koossa 36 (normaali kokoni on 34-36) ja takki vastaa aika kivasti kokoaan, ehkä hippasen reilu. Masulle on kivasti tilaa ja uskon että tällä takilla ulkoilen myös vauvan synnyttyä, vauva takin alla kantorepussa matkustaen. Ainakin kolme vuotta sitten ulkoilin paljon vauva takin sisässä, mutta silloin jouduin lainaamaan mieheltä takkia, sillä elokuun lopulla synnyttäneenä en tullut koskaan hankkineeksi äitiystakkia.

Sain Mom2Momilta myös imetyspaidan, jonka käyttöä varsinaiseen tarkoitukseen jo innolla odotan, mutta paita sopii onneksi myös raskausmasun kanssa.

Nuo molemmat vaatteet näyttävät olevan loppuunmyytyjä, mutta kurkkaa ihmeessä Mom2Momin takkivalikoima! Syksyyn löytyy kivaa trenssiä, ja talveksi on tullut jo aivan ihanaa parkatakkia mustana ja omana suosikkinani oliivin vihreänä, ja löytyy valikoimasta myös mammamasulle sopiva (teko)nahkatakki!

Takki Mom2Mom // Imetyspaita Mom2Mom // Farkut Mamalicious // Kengät Converse

Raskausmasu alkaa olemaan jo valtavan kokoinen, vaikka laskettuun aikaan onkin vielä melkein kaksi kuukautta aikaa. Onneksi olo on edelleen aivan loistava, vaikka jättisuuri maha onkin saanut aikaan jatkuvan selän jomotuksen. Luulen myös, että olen tuntenut ekaa kertaa niitä kuuluisia liitoskipuja, sillä muutamana iltana lenkillä on kävely tuntunut varsin epämukavalle, aivan kuin jalat lähtisivät irti!

Veikko odottaa vauvaa edelleen kovasti ja puhuu ja pohtii paljon vauvaan liittyviä juttuja. Tänään mietti, mahtaakohan vauva tykätä hänen herkustaan, kiinalaisesta ruuasta… :D

Mitäs tykkäätte raskausmasulle sopivasta syystakista? 

Joko olette ottaneet syysvaatteet käyttöön?