TOIVEPOSTAUS: VAUVAN ULKOPUKEUTUMINEN

Sain jokin aika sitten postaustoiveen vauvan ulkopuketumisesta, ja tässä postauksessa kurkataankin miten meidän vauva pukeutuu ulos. Myöhemmin tulossa postaus jossa katsastetaan millaisia haalareita ja asusteita on verkkokaupoissa tarjolla pienille vauvoille.

Kaikki meidän vauvan tällä hetkellä käyttämät ulkovaattet ostin jo ennen vauvan syntymää, ja onnekseni suurin osa näistä onkin oikein hyvän kokoisia ja toimivia!

Sairaalasta kotiin vauva matkasi suloisessa H&M:n nallehaalarissa, päässään Reiman ihana korvallinen villamyssy. Näissä samoissa vaatteissa kuljetaan edelleen kun ollaan autolla liikenteessä. Haalari on melko ohut, mutta meillä on turvakaukalossa esikoisen vanha Eisbärchen-lämpöpussi, jonne vauvan voi sujauttaa kevyemmissäkin vaatteissa.

Siltä varalta, että 50cm nallehaalari ei olisi ollut vauvalle sopiva, tai olisi liian ohut, ostin myös Reiman kevyesti topatun harmaan haalarin koossa 50-56cm, ja siihen sopivan tummansinisen Reiman myssyn ja samaan sävyyn Po.Pin tumput. Tätä settiä ollaan käytetty vaunuillessa, ja haalarin alle on vielä puettu Po.Pin ihana neulehaalari. Vauva vaunuissa makuupussin sisään ja varmasti tarkenee!

Nuo Reiman myssyt on meillä olleet kyllä kaikkein pidetyimmät, koko 36 istuu pikkuiseen päähän juuri sopivasti. Saman merkin haalari puolestaan on sen verran reilua mitoitusta, että toistaiseksi meidän pikkuisella ei riitä vielä pituus, että jalat saataisiin lahkeisiin asti :D Kun kädet on puettu hihoihin ja pää hupun sisään, heiluvat varpaat haalarin haarakiilan kohdilla… ;) Vaunuissa se ei tietenkään haittaa, mutta vähän saadaan vielä kasvaa, että tätä haalaria voidaan käyttää myös turvakaukalossa.

Joskus raskausaikana bongasin lastenvaatekaupan alerekistä supersöpön Benettonin tikkitakin. Kun tämän vaihtaa Reiman harmaan haalarin tilalle noiden samojen asusteiden kanssa, niin vauvalla on päällään aivan syötävän suloinen kaupunki- tai kyläilyasu. Ehkä nämä tämmöiset takit on vähän turhuusvaatteita pikkuisella vauvalle, mutta välillä on kiva vähän söpöstellä!

Tuo ihana Po.Pin neulehaalari on muuten verkkokaupassa alessa, jos joku on siitä samaisesta kiinnostunut!

Mitenkäs teidän vauva puetaan ulos, onko samoja suosikkeja?