FREDRIKSON ARVONTA!

Veikko sai Fredriksonilta suloisen lipallisen tupsuhatun, joka sopiikin väreiltään aivan täydellisesti pojan välikausiasuun. Hattu on villaa ja sisältä löytyy ihanan pehmoinen velourvuori, joten ihan talvihatusta on kyse. Koko meidän kolmevuotiaalla on 52, mutta viime vuotinen 50 koon Tupsuliini on sekin vielä pidettävä.

Toistaiseksi ollaan vielä menty näillä kamppeilla, villakerrastoa alle, talvihattua päähän ja toppakintaat käteen, niin poika on pysynyt lämpöisenä ulkona touhutessaan. Juuri parhaillaan meillä kyllä satelee lunta, ehkäpä saadaan pian ottaa jo talvihaalaritkin käyttöön!

Meillä ainakin jo odotellaan kovasti talvea ja lumileikkejä! Myös luistelemaan pääsyä (ekaa kertaa ikinä!) poika odottaa kovasti. Kuulema ihan helppo homma, potku potku liuku, potku potku liuku… Ja tuo(kin) on sitten ihan suoraan Pipsa Possusta kuultua ja nähtyä :D

Sain muutaman ihanuuden teille arvottavaksi! 

Arvottavana on samainen hattu mikä Veikollakin päässään, eli Fredriksonin Kakkonen koossa 50, sekä ihana pirteän keltainen mustilla tupsuilla varustettu Tupsuliini koossa 48.

Lisäksi toinen keltainen Tupsuliini on arvottavana Karkkipurkin Instagramissa! Arvonnan löydät: @annikakarkkipurkki

Arvonnan säännöt:


Osallistua voit jättämällä viestin kommenttiboxiin, muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, jos olet anonyymi osallistuja tai osoitetta ei löydy profiilistasi.

Kerro myös osallistutko Kakkosen (koko 50) vai Tupsuliinin (koko 48) arvontaan.

Arvontaan voit osallistua keskiviikkoon 12.11 asti.

Ja muistakaahan käydä osallistumassa toisen Tupsuliinin arvontaan instan puolella @annikakarkkipurkki :)