KARKKIPURKIN JA HOPEN JOULULAHJAKERÄYS – KUINKA SIINÄ KÄVI?

Loppusyksyllä polkaistiin käyntiin Karkkipurkin ja Hopen joululahjakeräys, aikaisemmat postaukset keräyksestä voit lukea täältä ja täältä

Hiljalleen meidän vierashuone alkoi täyttymään Tampereen Hopelle suunnatuista lahjoituksista, mitä lähemmäksi keräyksen loppua tultiin, sitä isommaksi kasvoi vierashuoneessa oleva lelu-, vaate- ja kenkävuori. Voitte muuten arvata, miten eräskin kolmevuotias silmät pyöreinä ihmetteli tuota vierashuoneen sohvalle kasvanutta lelukasaa, mutta yllättävän hienosti ymmärsi, että lelut, vaatteet ja kengät olivatkin meillä vain käymässä, matkalla ilahduttamaan toisia lapsia.

Viime viikon keskiviikkona pakkasin farmariauton täyteen lahjoituksia, ja lähdin viemään Hopelle ensimmäistä lahjoituskuormaa. Todellakin vasta ensimmäistä, nimittäin Raidan ja Silverjunglen paketit tulivat vielä tämän jälkeen, ja tämän viikon maanantaina tein vielä uuden reissun Hopen toimipisteeseen.

Todella ilahduttavaa, miten ihanasti monet yritykset lähtivät tähän mukaan! PikkuVanilja lähetti laatikollisen lahjoja, Fredrikson kaksi isoa laatikollista hattuja, Miraakkeli ja Ballot lahjoittivat pehmeää paketintäytettä, Crocs pahvilaatikollisen kenkiä, Pyynikin käsityöläispanimon osakkaat keräsivät kymmenittäin leluja, kirjoja, askarteluvälineitä, leffalippuja ja muita joululahjoja, Tappara lahjoitti pipoja, Raida ja Silverjungle kymmenittäin vaatteita. 

Kaiken kaikkiaan saatiin kasaan Tampereen Hopen asiakasperheille jaettavaksi yli 250 joululahjaa! 

Lämmin kiitos:

PikkuVanilja

Fredrikson

Miraakkeli

Ballot

Crocs

Pyynikin käsityöläispanimo

Tappara

Raida

Silverjungle

sekä keräykseen osallistuneet lukijat ja bloggaajat

Kuvat Tampereen Hopen toimipisteeltä, missä ensimmäinen erä lahjoituksia odottaa lajittelua ja paketointia.
Mikäli kiinnostuit Hopen toiminnasta tai haluat auttaa, niin lisää voit lukea Hopen nettisivuilta.


Ihanaa joulun odotusta kaikille!