HERKULLINEN FREDRIKSON-ARVONTA!

Hrrr miten kylmä ulkona taas tänään oli, vaikka asteet ovatkin plussan puolella! Voisin vannoa, että kymmenenkin pakkasastetta tuntuu lämpöisemmältä, kuin tämä märkä ja jäätävän tuulinen sää. Vaikka en haluaisikaan valittaa säästä, niin nyt on kyllä myönnettävä, että saisi se aurinkokin joskus näyttäytyä!

Onneksi kurjaa säätä voi uhmata oikeanlaisilla ulkovarusteilla ja aurinkoa tuo pirteän väriset asusteet, sekä tietenkin lapsi, joka nauttii ulkoilusta säästä piittaamatta. Sitäpaitsi, kuralätäköissähän saa aikaan vähintäänkin yhtä hyvät leikit kuin lumikinoksissakin!

Nyt olisi piristystä tiedossa parille teistäkin, sillä nyt arvotaan kahdelle onnekkaalle samanlainen reippaan vihreä samettinen Metsola loves Fredrikson Herkku-hattu, mikä Veikollakin on päässään. Tuo on muuten aivan ihanan lämmin ja suojaa niin hyvin korviakin, että suosittelen kyllä näille viimaisille keleille!

Arvonnan säännöt löydät postauksen lopusta.

Arvonnan säännöt:


Palkintona on vihreä Metsola loves Fredrikson Herkku-hattu koossa 48, sekä koossa 50.

Arvontaan osallistut jättämällä kommenttiboxiin viestin, jossa kerrot kumman koon haluaisit voittaa, sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi mikäli sellaista ei profiilisi takaa löydy.

Arvonta päättyy ma 15.12

Onnea arvontaan!

Arvonnan tarjoaa Fredrikson


Ps. kurkkaa päivän aikaisempi postaus, jossa muutama hyvä alevinkki tälle päivälle!