KANTOVÄLINE – CHECK

Ennen Veikon syntymää mulla oli ihan kristallinkirkkaat ajatukset vauvan kantamisesta. Halusin vauvalle kantorepun, että saisin lapsen kätevästi mukaan metsälenkeille, jonne ei vaunujen kanssa ole asiaa. Googlettelin millainen olisi hyvä ja ergonominen reppu ja päädyin nopskaa Manducaan. Heti kun vauva saavutti tarvittavan 3,5kg painon, pääsi reppu käyttöön. Reppu oli meille kyllä korvaamaton apu, sen kanssa kuljettiin monet metsälenkit, se oli ihan huippukätevä Santorinin matkalla missä suurten korkeuserojen vuoksi on paljon rappusia ja vielä parivuotiaanakin reppu oli lenkkikäytössä, kun lapsen saattoi laittaa selkäpuolelle istumaan.

Nyt toista vauvaa odottaessa alkoi kantoliinat kiinnostamaan, mutta silti olen ihan tosi kauan jahkaillut minkä kantovälineen hankin!
Ajatuksena kantoliina kuulostaa aivan ihanalle, mutta jotenkin vaan näen itseni superpitkään liinaan takkuuntuneena, kun en osaa sitä sitoa oikein… Niinpä päädyin taas helpompaan vaihtoehtoon ja tällä kertaa halusin koittaa paljon kehuttua Tulan kantoreppua.

Meidän vauva viihtyy kaikkein parhaiten sylissä, mutta viittä kiloa lähestyvä murunen alkaa jo vähän käsivarsilla tuntua… Nyt en malttaisi odottaa, että tänään tilaamani reppu saapuu, toivotaan, että vauva on repusta yhtä innoissaan kuin äitikin, hahah!
Tulan reppu on muuten tarkoitettu seitsemästä kilosta alkaen, mutta sitä ennen sitä voi käyttää erillisen vauvatuen kanssa.  Vauvatuet oli Ipanaiselta loppu, mistä repun tilasin, joten nyt täytyy metsästää tuo tuki muualta tai sitten testailla voisiko reppua käyttää jo ilman tukea.

Onko jollain kokemusta Tulan kantorepusta? Minkä kokoiselta vauvalta olette jättäneet vauvatuen pois? Ja jos jollain löytyy ylimääräistä vauvatukea, niin olen kiinnostunut ostamaan!

Kuva

Loppuun alevinkki viikonloppuun! KAIKKI lastenvaatteet ja kengät -30-70% täällä! *

* Mainoslinkki

Ihanaa viikonloppua!