HIIHTOPUUHIA JA CROCSEJA JOPA -70%

Suunnittelin jo viime talvena luistimien ja suksien ostoa silloin parivuotiaalle lapselle, mutta eipä kuravaatekeleillä paljon talviurheiluvälineitä tarvinnut. Nyt ollaan onneksi saatu kunnon talvikelit, joten me kipaistiin ensin luistinkauppaan ja sen jälkeen bongasin paikalliselta Facebook-kirppikseltä vain muutaman kerran käytetyt sukset, jotka innoissani ostin Veikolle.

Tässä vaiheessa, kun hiihtoinnostusta riittää aina sen viisi minuttia, on kätevä kiskaista sukset jalkaan ja hiihdellä ihan vain omalla takapihalla. Vielä kun olisi itsellä sukset, jolla hiihtelisi ladut pojalle, niin voisi olla vähän helpompaa kuin umpihangessa tarpominen.

Viikonloppuna Veikko pääsikin isseen kanssa hiihtokeskuksen laduille viilettämään, tai niin ainakin oli tarkoitus… Todellisuudessa lapsi jaksoi sivakoida suksilla parin metrin matkan, ja muun ajan ihmetteli miksei saa mennä hissillä mäen päälle laskettelemaan. Onneksi matkassa oli myös pulkka, niin sinne rinteeseenkin pääsi, tai ainakin pulkkarinteeseen. Kotonakin vielä harmiteltiin, kun ei saanut suksilla laskea, ja nyt on esitetty toivetta niin laskettelusuksista kuin lumilaudastakin…

On muuten aikas kapeat nuo kengille tarkoitetut paikat näissä suksissa, ja ollaankin pidetty Crocsin waterproofeja ”hiihtokenkinä”, kun ne juuri ja juuri suksiin mahtuvat. Silti tuo kengän paikka suksissa on tosi pitkä, ja varpaat nippa nappa yltävät siteisiin, joten siitä päätellen ovat kyllä isompijalkaisillekin tarkoitetut. 

Crocsillakin alkaa olla alet loppusuoralla, ja nyt osa malleista on jo -70% alessa! Aika kivoja malleja onkin alessa, mm. naisten Waterproofia puoleen hintaan ja lasten Gust Bootia -30% alella. Veikolla oli viime talvena ekat Gust Bootit, ja niin paljon tykättiin, että samat kengät toisessa värissä ostettiin tällekin talvelle.

Löytyykö teiltä innokkaita hiihtäjiä?


Ps. ihan aiheeseen liittymättä yksi vinkki! Olin tilaamassa itselleni shampoota, ja ajattelin vinkata teillekin, että mm. Redkenin lahjapakkaukset ovat nyt puoleen hintaan! Muitakin merkkejä (ja mm. meikkejä) löytyy alesta, koko valikoiman voit tsekata täältä.


Sis. mainoslinkkejä