HELMIKUU ON HYVINVOINTIKUU

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut pää tosi useasti kipeä, silmät väsyy tietokoneen ruutua tuijotellessa ja välillä ruutua täytyy tiirailla supertarkkaan, kun kolmonen ja vitonen meinaavat pomppia sekaisin. Ai niin, kolmisen vuotta sittenhän me ostettiin uusi isompi telkkari, että näkisin sen paremmin, haha!

Joo, oli aika kävellä näöntarkastukseen ja samalla reissulla laitettiin lasitkin tilaukseen. Instrussa olikin juuri kiva alet menossa, ja kaikki merkkikehyksetkin oli puoleenhintaan. 

Valkkasin mustat Calvin Kleinin muovikehykset, vaikka Veikko oli kovasti sitä mieltä, että äitin pitäisi ottaa pinkit muovikehykset, mitkä poika hyllystä bongasi. Nyt vielä pitäisi oppia näitä käyttämään!

Mun mielestä raskauden ja synnytyksen jälkeen saa ihan hyvällä omallatunnolla uppoutua vauvalandiaan, olla välittämättä raskauskiloista ja haahuilla mukavissa kotivaatteissa aamusta iltaan.

En tiedä johtuuko lähestyvästä keväästä, siitä, että synnytyksestä on jo useampi kuukausi, vai siitä, että uusilla laseilla näen itsenikin kirkkaammin, haha, mutta nyt tuntuu siltä, että täältä vauvakuplasta olisi kiva kömpiä takaisin normaaliin olotilaan. 

Toki olen tässä vauvan kanssakin ehtinyt käydä kampaajalla (kunnes mun kampaaja lopetti!), värin vaikuttaessa on näppärä imettää vauvaa ja isompi lapsi viihtyy mukana kännykästä lastenohjelmia katsellen (ja äitin rentouttava kampaajakäynti on taattu, haha), mutta nyt kaipaan ihan kunnon freesausta, uutta kampaajakäyntiä, kevään käynnistävää kasvohoitoa ja pitkästä aikaa niitä ripisiä!

Näiden pinnallisten asioiden lisäksi jatketaan edelleen sokeriherkkujen välttelyä, mähän en ole ikinä onnistunut olemaan edes viikkoa ilman karkkia ja pullaa, joten katsotaan kuinka käy! 

Yhden runebergin tortun ja yhden laskiaispullan mantelilla (nams!) mittaiset tauot aion pitää, mutta muuten opetellaan terveellisempiin herkkuihin.

Helmikuu on siis hyvinvointikuu, alku energisempään ja terveellisempään kevääseen!

Nyt kyllä tekisi mieli sitä laskiaispullaa kunnon mantelimassalla!

Miten teillä, hillolla vai mantelilla?


Ps. Käy kurkkaamassa Molon kevätuutuudet ja osallistu arvontaan!