HEIII MUUMIT! MUKANA ARVONTA!

Taisin olla parin viikon ikäinen, kun meidän postilaatikosta kolahti ensimmäinen Aku Ankka, jonka takakannessa komeili nimeni. Ihan niin supervauva en ollut, että sitä olisin vielä osannut lukea, vaan taisi olla enemmänkin koko perheen lehti, jota mäkin aloin sitten muutaman vuoden päästä tavaamaan. Vaikka samainen Aku tuli meille kaikki ne vuodet, mitä kotona asuin, oli tilauksessa milloin mitäkin muutakin lehteä. Ainakin Lemmikki-lehti oli yksi lemppari mikä on jäänyt mieleen. Lastenlehtien jälkeen tuli luettua nuortenlehtiä, myöhemmin naistenlehtiä. Melkein aina on ollut joku lehti tilauksessa, ja aina on ollut yhtä mukavaa, kun postilaatikosta on löytynyt numero sen hetken lempparilehteä.

Vaikka Veikko on kova lukemaan kirjoja ja lehtiä, on lastenlehdistä tähän mennessä ostettu vain satunnaisia irtonumeroita. Viime keväänä löysin Lontoosta lentokentältä Pipsa Possu lehtiä, ja Veikko sai muutaman sellaisen matkalukemiseksi. Nuo lehdet on pojalla edelleen tallessa, siitäkin huolimatta, että varmaan puolet sivuista on leikelty askarteluhommiin, haha. Olisi ollut tosi kiva tilata tuo lehti kotiin, mutta valitettavasti sen tilaaminen Suomeen ei onnistunut.

Selailin lehtitarjontaa lapsille, ja yllättävän kiva valikoima lehtiä pikkuisille löytyykin! Meille lähti nyt tilaukseen Muumi-lehti, johon en ollut ennen törmännytkään. Kerran kuussa ilmestyvässä lehdessä Muumit seikkailevat sarjakuvissa, ja lisäksi joka numerossa on myös Muumeihin liittyviä puuhatehtäviä ja iltasatuja. Kuulostaa aika kivalle, uskon, että lapsi tykkää ja mä oon itse aika innoissani tuosta iltasatuosuudesta, kivaa saada tämänkin myötä vaihtelua meidän iltasatuhetkiin!

Ja sitten siihen arvontaan, nyt on nimittäin jollakin teistäkin mahdollisuus päästä tutustumaan Muumi-lehteen!

Arvonnan säännöt:


Palkintona Muumi-lehdet puoleksi vuodeksi, eli määräaikainen kuuden numeron tilaus.

Kaikki saavat yhden arvan ja blogini viralliset lukijat saavat tällä kertaa tupla-arvan, lukijaksi voit liittyä myös arvonnan aikana.

Osallistut kertomalla kommenttiboxissa oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi, ellei sellaista profiilisi takaa löydy.

Arvonta päättyy ke 11.2.2015.

Postaus toteutettu yhdessä lehtitarjoukset.com kanssa