VAUVA CONSSEISSA JA TYTTÖVAUVOJEN KEVÄTVAATTEITA!

Lupailin kuvata tuota Ebben haalaria vielä pipon ja conssien kanssa. Tuo haalari on siis ihan collegea, ja menee sitten myöhemmin keväällä ja kesällä ulkovaatteena, nyt on käytettävissä sisähaalarina tai sitten lämpöpussin kanssa jo kauppareissuilla. Pikkuiset Converset on vaan niin suloisia, vai mitä? Mutta APUA, nuo olikin jo vähän liian pienet! Tai sen verran justit, ettei nämä taida ehtiäkään meillä käyttöön. Täytyy siis tehdä vähän tennariostoksia vielä tälle keväälle ja Veikolle tietty myös. Veikolla onkin ollut joka vuosi tummansiniset conssit vauvasta asti, joten ei me varmasti pärjätä ilman nytkään, hah! Tuosta Ebben haalarista ja muista uutuuksista lisää tässä postauksessa.

Sain toiveen vinkkailla kivoista tyttövauvan kevätasuista, ja alle keräsinkin muutaman kivan (ja kovin vaaleanpunaisen, haha!) asun. Vauvakokoisissa, eli alle 80cm ulkovaatteissa onkin vähän vähemmän valinnanvaraa, ja nämä valkkasinkin sen perusteella, että näitä löytyy myös vauvakoossa.

tennarit / haalari / pipo

pipo / haalari / tennarit

tennarit / takki / pipo

pipo / haalari / tennarit

Mikäs on oma suosikkisi näistä tyttöasuista?

Tykätäänkö teillä tennareista?