YKSI SUPERHELPPO ARKIRUOKA

Tämän postauksen ruuassa ei ole varmasti monellekaan mitään ihmeellistä, mutta mä vaan oon niin innoissani, kun kerrankin onnistuin kokkaamaan jotain maistuvaa pakastevihanneksista, haha!

Meidän perheen ruuanlaitto on mun vastuulla, ja ideat helppoihin ja nopeisiin arkiruokiin on välillä (eli aika usein) vähän vähissä. Tykkään, että ruoka on tehty alusta loppuun itse, eikä meillä syödä eineksiä oikeastaan ollenkaan. Joskus (eli siis aika usein) olisi kuitenkin kiva luistaa vähän helpommalla, ja säästää muutama minuutti vihannesten pilkkomisessa, ja siksi olenkin välillä testaillut pakastealtaan vihannesvalikoimaa, mutta aika surkealla tuloksella.

Pitkästä aikaa koukkasin pakastealtaan kautta, ja kerrankin lopputulos oli sellainen, että tätä voisi tehdä uudelleenkin!

Tähän tuli maustamattomia broilerin filesuikaleita 450g, Findus wok thai pussi 750g (näitä pusseja oli erilaisia, mutta valkkasin tämän, koska tässä ei ollut vesikastanjaa, hrrr), currytahnaa pari ruokalusikallista, kookosmaitoa tölkki, kalakastiketta loraus, ruokosokeria ripaus ja yhden limen mehu.

Paistetaan vain kana ja wokkivihannekset ja heitetään muut ainekset sekaan, ihan superhelppoa ja nopeaa! Tällä kertaa keitettiin riisiä, mutta yleensä meillä on tällaisten ruokien kanssa nuudelia, mikä on tietty vieläkin helpompaa ja nopeampaa, hah! 

Tämähän on melkein kuin tämä yksi meidän perheen lemppariruuista, mutta vähän oikaisten tehtynä.

Mitäs teillä on tänään syöty?