LEMPIRUOKA

Heippa! Ajattelin tulla vaan pikaisesti kertomaan teille yhdestä hassusta jutusta.

Ehkä tiedättekin, että olen nyt vähän aikaa harjoitellut tutun maidon lipityksen lisäksi uudenlaisten ruokien syöntiä. Olen maistellut lusikankärjellisiä äitin tekemiä vihannessoseita, ja välipalaksi olen saanut suuhuni marja- tai hedelmäsoseita. 

Tykkään kyllä maistella uusia makuja, mutta rajansa kaikella, muutaman lusikankärjellisen jälkeen laitan pienet huuleni tiukalle tötterölle merkiksi siitä, ettei sitä ruokaa enää tarvitse tuputtaa.


Pari iltaa sitten sain kuitenkin jotain ihan superhyvää, puuroa, jota en millään malttanutkaan jättää pariin lusikalliseen, vaan ahmin masuuni koko pikkuisen kipollisen! Puuro maistui niin herkulliselle, että välillä nuolin huuliani, mikä sai äitini huokailemaan ihastuksesta ja kiljumaan myös isseen ja isoveljen paikalle katsomaan.

Että sellaista vaan, mulla on nyt eka oma lempiruoka, Hipp kaurapuuro!


Ai niin, nyt en voi enää ottaa ruokailuhetkiä ihan noin rennosti jalat pöydällä, sillä eilen tuo vauvasetti vaihdettiin erilaiseen isojen vauvojen istuimeen, kivaa!

Ps. muistakaahan hyödyntää -20% alekoodia Booztille, sillä se on voimassa enää tänään! 

Alekoodi KIDS20 käy lastenvaatteisiin ja -kenkiin (ei Ralph Lauren ja Tommy Hilfiger) ja alekoodi käy myös jo alennettuihin vaatteisiin! Alekoodi toimii, kun ostoskorissa on vähintään 69 eurolla tuotteita. Lastenosastolle pääset tästä.

Sis. mainoslinkin