YKSI VINKKI JA KOLMETOISTA KUVAA KOIRAMÄESTÄ

Me päätettiin maanantai-iltana lähteä ihan extempore ilta-ajelulle Särkänniemen Koiramäkeen. 

Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuvasta satumaailmasta löytyy superihanan miljöön ja houkuttelevien putiikkien lisäksi myös maatilan eläimiä, aina suloisista mirkopossuista lehmiin ja aaseihin. Koska me ollaan käyty Koiramäessä monta kertaa aikaisemminkin, laskettu mäkeä uuninluukusta Koiramäen talossa ja nähty Tassuteatterin esityksiä, ajattelin että lähdetään tällä kertaa ihan vain niitä eläimiä katsomaan. Eläimetkin toki tuli kierrettyä, ja Veikko käväisi poniajelullakin, mutta illan hitti oli ehdottomasti vesimylly, jossa sai laskea pieniä puisia veneitä ylhäältä myllyyn, josta ne sitten myllyn rattaita pitkin tipahtelivat luruun ja jatkoivat siitä matkaansa. Siis periaatteessa ihan yksinkertainen juttu, mutta lumosi kolmevuotiaan ihan täysin, ja varmaan sadannen veneen, ja kainaloon saakka märkien hihojen jälkeen sai pojan kantaa väkisin myllyltä eteenpäin.

Ja se vinkki! Koiramäkeen maksaa nyt vain viisi euroa sisään, kun normaalisti lipusta saa pulittaa viisitoista euroa. Tarjous on voimassa 19.6 asti. Mun mielestä aika kiva etu, varsinkin jos on isommalla porukalla liikenteessä, ja tuohon rahaan viitsi lähteä ihan vain pariksi tunniksi paikanpäälle.

Koiramäestä olen postannut aikaisemminkin, tästä pääset kurkistamaan meidän reissua parin vuoden takaa.

Oletteko te käyneet Koiramäessä?