KAHDEKSAN KUUKAUTTA

Aika juoksee ihan hullua vauhtia, ja meidän vauva on jo kahdeksan kuukauden ikäinen!

Mitään suuren suuria muutoksia ei tässä kuukauden takaiseen verrattuna ole tullut, vauva liikkuu edelleen pääasiassa ketterästi kierien paikasta toiseen ja välillä tuuppaa käsillään itseään taaksepäin. Yritystä on kovasti nostaa takapuolta kohti kattoa mahallaan ollessaan, mutta ihan vielä ei konttausasentoon nouse.

Tällä hetkellä istuu kovalla alustalla pieniä hetkiä ilman tukea, pehmoisella, esim. hiekkalaatikolla on helpompi pysyä itse pystyssä pitempiäkin aikoja samalla leikkien.

Muuten aika paljon samoja juttuja edelleen mitä aikaisemminkin, syö pääasiassa hyvällä ruokahalulla soseita imetyksen ohessa, nukkuu vanhempien välissä, ei syö tuttia (tämän yrityksestä tosin ollaan luovuttu jo kauan sitten) ja tykkää tiputella tavaroita syöttätuolista lattialle.

Lempparipuuhaa on tällä hetkellä keinuminen, kovasti koittaa heijata jaloillaan itsekin vauhtia ja nauraa käkättää kun keinu laitetaan heilumaan.

pipo Mini Rodini // neulehuppari Baby’s Only* // Housut Geggamoja* // Kengät Ralph Lauren*

Tästä 7-8kk iästä on jäänyt mieleen meidän kiva ja onnistunut Tanskan reissu, mutta myös vauvan sairastelu. Jo ennen matkaa me käytiin lääkärissä vauvan hengityksen rohinan takia, ja päivystyksessäkin vähän helpottamassa hengitystä. Sitten näytti, että vauva alkoi olemaan jo ihan kunnossa, matka meni hyvin ja ekat päivät kotonakin reissun jälkeen. Toki pikkuinen rohisi ajoittain edelleen, mutta ajattelin vaan, että kuuluu asiaan ja on jo paranemaan päin. Sitten vointi menikin äkkiä huonommaksi ja lähdettiin taas päivystykseen hakemaan apua hengitykseen, mutta kun päivystyksessä saatu apu ei auttanutkaan, lähdettiin me sairaalan lastenpäivystykseen, ja lopulta päädyttiin viideksi päiväksi osastolle.

Vauva on koko ajan ollut tyytyväinen ja iloinen itsensä, ja hämmästyttänyt sairaalankin henkilökuntaa aurinkoisella olemuksellaan. Suupielet korvissa tokotti nätisti paikallaan, oli kyse sitten kehkojen röntgenkuvan ottamisesta tai korvien tutkimisesta. Aika ihana tapaus, haha!

Kotiinpääsyn jälkeenkin ollaan jouduttu päivystyksessä käymään, kun kotona otettava lääke ei olekaan tepsinyt, ja nyt aloitettiin pitempiaikainen lääkekokeilu. Toivotaan nyt, että sairastelut alkaisivat olla takanpäin, ja saadaan jatkaa kesää ilman huolta terveydestä.

Me ollaankin jo ehditty tehdä retki Koiramäkeen ja paljon muitakin kesäsuunnitelmia meillä on tiedossa, ainakin aurinkoiseen Naantaliin ollaan lähdössä joku viikonloppu, Muumimaailmaan tietenkin!

Aikaisemmat kuukausipostaukset löydät: 1kk, 2kk, 3kk, 4kk, 5kk, 6kk, 7kk

Mitäs teille kuuluu?

Ps. Olen tosi iloinen jokaisesta kommentista, minkä olette jättäneet, ja kaikki olen ajatuksella lukenut. Koitan tänään illalla vastata kommentit ajantasalle! ♡

*saatu bloginäkyvyyteen