VAUVAN HUONEESSA

Keväisin se aina iskee, kamala sisustuskuume. Niin taisi käydä tänäkin vuonna, mutta jostain syystä se iski uudelleen nyt keskikesällä. Tästä vauvan huoneesta tykkään kyllä tämmöisenään (lisää kuvia huoneesta löydät täältä ja täältä), mutta silti on kiva jo vähän suunnitella mielessään, miltä huone näyttäisi, jos siitä tekisikin myöhemmin yhteisen nukkumishuoneen pojille. Vauva tosin nukkuu vielä meidän vanhempien kanssa samassa sängyssä, enkä taida vielä hetkeen raaskia luopua tuhisevasta unikaveristani, joten eipä ole kovin kiirettä lähteä huoneen käyttötarkoitusta muuttamaan, haha!

Jotain pientä muutostahan sitä on koko aika meneillään, vierashuoneeseen ostettiin juuri uusi vuodesohva, eteiseen tilailin muutamia pieniä printtejä ja makkarikin taitaa saada muutaman uuden hauskan hyllyn, elleivät ne sittenkin päädy eteisen seinälle. Ehkäpä vilauttelen sisustusjuttuja täällä blogin puolellakin, kun saadaan jotain uutta paikoilleen.

Mitenkäs teillä iskeekö sisustuskuume tasaisin väliajoin, vai oletteko täysin tyytyväisiä siihen miltä kotona näyttää?