RETKI MAATILALLE

Me lähdettiin poikien kanssa tänään ihan extempore läheiselle Ilolan maatilalle viettämään aurinkoista kesäpäivää.

Kierreltiin läpi maatilalta löytyvät eläimet, leikittiin pihan leikkipaikassa, käytiin jätskillä, kierreltiin uudelleen eläimiä ihmettelemässä ja taas leikittiin. Tai Veikko leikki, vauva nukkui rattaissa, ja mä istuin rauhassa (siis todellakin!) kahvikupposen äärellä. Aika ihanaa!

Vaikka paikka ei ole mikään suuren suuri, saatiin me helposti muutama tunti aikaa kulumaan, ja lopulta kipaistiin väsyneinä kaupasta jotain välttämättömiä ruokatarvikkeita ja tultiin kotiin kokkailemaan puolivalmista sapuskaa. Jaksettiin lähteä vielä koiria lenkittämään vauva repussa ja Veikko mukana talsien, kuten tavallisestikin, ja iltapalan äärellä isompi pojista arveli, ettei jaksa enää kävellä omin jaloin sänkyyn, hah!

Meillä ainakin vielä lähes neljävuotiaallekin riittää vallan mainiosti retki ihan vaan vähän isompaan ja erilaiseen leikkipuistoon, mitä kotinurkilta löytyy, ja elämys on taattu. Silti me tykätään käydä näissä kesäkohteissa, tokihan lapsellekin nämäkin ovat niitä kohokohtia, mutta mä kaipaan ihan itseni takia välillä vähän vaihtelua tuttuun arkirytmiin. Nämä retkipäivät piristää kivasti omaakin päivää ja jo innolla suunniteltiinkin seuraavaa vierailua vähän isompaan kotieläinpuistoon, omien grillauseväiden kera ja koko perheen voimin.

Tykkäättekö te käydä eläinpuistoissa tai muissa kesäkohteissa?


Loppuun vielä huippuhyvä alevinkki! Lekmerillä alkoi huippukampanja, jossa saat -20% alennuksen koodilla EXTRA20FI hurjasta määrästä merkkituotteita! Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista. Koodi on voimassa 25.6.2015 asti.

Sis. mainoslinkin