ETEISEN EDULLINEN PIRISTYS JA ARVONTAVINKKI

Meillä on ihan tilava, mutta tosi hankalan mallinen eteinen sisustaa. Eteisestä on käynti kolmeen makkariin, vessaan, olkkariin ja tietty tuulikaapin kautta ulos, joten ehjiä seiniä ei juurikaan ole. Ainoalla isommalla seinällä on vaatekaapit, ja niiden lisäksi eteisessä oli pitkään vain pystynaulakko vieraiden takeille, korkea peili ja yksi tuoli. Melko ankean kuulosta ja siltä se myös näytti, hah!

Pystynaulakko osoittautui meidän perheen käytössä melkoiseksi sotkukasaksi, kun siihen tuli helposti nakattua varsinkin lasten hupparia ja takkia nopsaa, ja naulakko vaihtoikin jo aikapäivää sitten omistajaansa paikallisen facekirpparin kautta.

Meiltä onneksi löytyikin jo valmiina kotoa yksi lipasto, joka justiin mahtui naulakon paikalle, ostettiin vain sen päälle pikkuinen peili, ja ilme oli jo paljon kotoisampi!

Myös korkea peili sai muuttaa toiseen kotiin ja sen tilalle kasattiin postikorteista ja printeistä kiva kollaasi. Parilla pienellä ja edullisella muutoksella eteisen ilme muuttui ihan täysin (harmi, ettei siitä ankeasta aikaisemmasta versiosta nyt taida olla kuvaa…) ja jotenkin koko koti tuntuu taas viihtyisämmältä.

1, 4 Viljamin puoti 2, 3, 10, 11, 12 Walldesign 5, 6, 9 Polkka Jam (7 pala tapettia, kunnes sopiva printti tähänkin löytyy ja 8 joku peruskortti jostain)

Mulla oli muuten alkuperäisenä ajatuksena kerätä kehyksiin valko-harmaita printtejä, kunnes aika pian halusin yhdistää mukaan myös pikkuisen vaaleanpunaista ja -sinistä. Kunnes alkoi tuntumaan, että muutama muukin väri mahtuisi sekaan… Haha! En vaan näköjään voi pysytellä erossa väreistä, näistä hempeistä nimenomaan, mutta nythän tämä näyttääkin ihan meidän kodilta.

Loppuun vielä kiva arvontavinkki, nimittäin Karkkipurkin Instagramissa (@annikakarkkipurkki) käynnistyi juuri mukava arvonta, jossa kaksi onnellista saavat valita yhden A4 julisteen Walldesignilta!

Lekmerin  arvonnan istuinkorokkeesta voitti Kati (Ei ihan vielä), sinulle on lähetetty mailia! 

Iskeekö kollaasit teihin?