PIKKUPANDOJEN PÄIVÄN ASUT

Me ollaan kaikki aurinkoiset (ja välillä sateisetkin) päivät vietetty ulkona. Välillä on kiva tehdä retkiä vähän kauemmaksi, mutta monesti meidän retket on suuntautuneet ihan omalle takapihalle tai terassille. Viltti maahan ja vähän evästä, niin retkitunnelma on jo valmis! Ja ainakin meillä välipala uppoaa huomattavasti nopeammin ulkona syötynä, kuin keittiössä ruokapöydän ääressä, hah!

Retkijuttujen sijaan mun piti nyt tänään kertoa näistä ihanista panda-asuista, jotka pojat sai hiljattain Babyshopista.

Molemmilla pojilla suloiset Ígló & Indín pandahousut, vauvalla yläosana saman merkin teepaita ja Veikolla Ralph Laurenin musta pikeepaita.

Oon ihan heikkona kaikkiin pandajuttuihin, joten näistä tulee ihan varmasti yhdet meidän lemppariasuista. 

Islantilaisen Ígló & Indín vaatteissa löytyy pandan lisäksi muitakin ihania eläinkuoseja, koko valikoiman löydät täältä, ja nyt monet vaatteet löytyy kivalla aleprossalla!

Koot vastaa näissä mielestäni aika hyvin kokomerkintää, vauva käyttää tällä hetkellä pääasiassa kokoa 74cm ja näissä housut on kokoa 68/74cm ja teepaita kokoa 80/86cm. Veikko on aika tasan metrin mittainen ja on juuri siirtynyt kokoon 110cm, kuvien housut on kokoa 104/110cm.

Ralph Laurenin vaatteista oon tottunut ottamaan yhtä kokoa isomman, ja metrin mittaiselle pian neljä vuotta täyttävälle pojalle valitsin paidan kokoa 5 (näissä koot menee iän mukaan) ja paita on ehkä pikkaisen reilu pituudessa, mutta muuten kyllä oikein sopiva. Veikkaisinpa, että paita vastaa 110/116cm kokoa.

Mun mielestä on kiva samistella poikien vaatteilla, ja vaikka en ihan päästä varpaisiin samanlaisia asuja pojille pukisikaan, niin ainakin samantyyliset asut on silloin tällöin kiva pukea. Ja vaikka arkisin kotona vaatteet olisivatkin keskenään ihan erilaiset, niin ainakin kun jonnekkin lähdetään, tulee vaatteet aina mätsättyä keskenään, haha!

Tykkäättekö te pukea lapsia samantyylisesti keskenään?

Mitäs tykkäätte asuista?


Ps. extrakuvia asuista löydät Karkkipurkin Instagramista (@annikakarkkipurkki)

Vaatteet saatu Babyshopista