VILAUTTELUVAARA!

Tää viikko on näköjään hurahtanut vaatejuttujen parissa, alkuviikko lastenvaatteiden merkeissä ja tänään jatketaan mun vaatehöpinöillä. Paljon olisi muutakin postattavaa, mutta niiiin vähän aikaa… Tuttu tunne?

Jostain syystä tykkään haalia vaatekaappiini mekkoja ja hameita, vaikka suurimman osan aikaa hiihtelenkin housuissa. Ennen lapsia on hameissa kyllä tullut viihdyttyä enemmänkin, vaikka mikään varsinainen mekkotyttö en ole koskaan ollutkaan. Mutta ehkä tämäkin on näitä pienten lasten äitien käytännöllisyysjuttuja, korkkarit vaihtuu tennareihin, tukka on useimmiten ponnarilla ja hameet vaihtuu vilautteluvaaran vuoksi shortseihin.

Toki hameen alle voi pukea paksut sukkahousut tai leggarit, ja syksy onkin ihan parasta pukeutumisaikaa hameille, mutta kesähelteillä paksut (tai mitkä tahansa) sukkahousut paitsi näyttää hölmöille, myös tuntuu tukalilta.

Mutta ei hätää siskot! Pukemalla hameen alle pyöräilyshortsit, voit huoletta poimia lapsen maahan tiputtaman hatun, kyykistyä puhaltamaan taaperosi polveen tullutta naarmua ja istahtaa itsekin hiekkalaatikon reunalle! Ja joo, tiedän. Onhan ne ihan hirveät, haha, mutta kukas niitä sieltä helman alta näkee, ainakaan ennen kuin kyykistyt. Ja ainakin mun mielestä on parempi, että silloin vilkkuu pyöräilyhousut, kuin pikkuhousujen peittämät pakarat, hoho.

mekko Vila // farkkuliivi Only // kengät Crocs // aurinkolasit Rayban // pyöräilyhousut Gina Tricot

Ostin muuten tuon farkkuliivin viime kesänä mun raskausunivormuni, maximekon kaveriksi, enkä nyt osaa käyttää sitä ollenkaan muuta kuin mekkojen kanssa. Yksi maximekkokin on muuten tälle kesälle ostettu, mutta täytyy sanoa, että kireä trikooputkilo tuntui paljon kotoisammalta raskaana ollessa jättiläismahan kanssa, jolloin ei tarvinnut yrittääkään vetää mahaa sisäänpäin, heh.

Tunnetteko te olon kotoisaksi hameissa, vai houkutteleeko housut enemmän?


Ps. aina ei muuten voi valita, pukeako hameen vai housut, ainakin jos käy niinkuin Lapsellista-blogin Annalle, jonka mies heitti vahingossa kaikki vaimonsa housut kierrätykseen, haha!


Osa vaatteista saatu blogin kautta, sis. mainoslinkkejä.