MITÄ TARVITSEE PÄIVÄKOTIIN?

Mä oon havahtunut ihan viime päivinä siihen, että heinäkuu alkaa olla jo loppusuoralla, mun äitiysloma loppuu aivan pian ja Veikko aloittaa päiväkodissa. Koska rakastan tehdä listoja, kirjoittelin vähän itselleni muistiin mitä päiväkotiin tarvitaan ja samalla selailin, löytyisikö päiväkotivarustusta tällä hetkellä pyörivistä alemyynneistä.

Mitä päiväkotiin tarvitsee ja mistä ne löytää edullisesti?

Sisävaatteita
Kerhoon tykkäsin pukea lapsen mukaviin perusvaatteisiin, collegehousua, teepaitaa ja hupparia tai ohutta pitkähihaista paitaa, ja samalla linjalla taidetaan jatkaa päiväkodissakin. Yksi meidän lempparimerkki perusvaatteissa on Ebbe, ja sitä löytyy nyt sopivasti -30-50% alehintaan täältä.

Sisäkengät/ tossut
Veikon yhdet tykätyimmät kesäkengät on olleet vilkkuvat Star Wars Crocsit, ja näitä löytyisi nyt puoleen hintaan täältä. Mietinkin, että olisikohan Crocsit kivat sisäkengät päiväkodissa, vai pysytelläänkö perinteisissä nahkatossuissa.

Sadevaatteet
Vaikka ulkovaatteet taitaakin olla jo merkistä riippumatta aika hyvin vedenpitäviä, vissiin monessa päiväkodissa suositaan kuravaatteita ulkovaatteiden päällä. Ainakin täältä löytyy nyt sadevaatteita mukavilla aleprossilla ja myös Reimalta löytyy alesta vielä ainakin sadetakkia ja -lakkia.

Kumpparit
Kumppareissa meillä on suosittu jo pitkään Crocsin Handle it rain saappaita, ja niissä pysytellään edelleen. Täältä löytyy tätä suosikkikenkää -30% alella.

Ulkovaatteet
Veikolta löytyy Molon kuoriasu, ja näitä löytyykin nyt hyvässä alessa täältä ja täältä. Kannattaa kurkata myös Reiman valikoima, sieltä saattaa tehdä nyt hyviä löytöjä, kun ale on vielä käynnissä. Myös edellisen kauden toppaa löytyy Reimalta nyt pilkkahintaan!

Goretex-kengät
Varmaan paras lenkkarivalinta on vedenpitävät goretexit, Superfitin gorea löytyy alennuksella täältä.

Reppu
Iso valikoima reppuja alennuksella löytyy nyt täältä. Meillä on suosittu pitkään suloisia Skip Hopin reppuja, ehkä mennään nyt päiväkodin aloitus sellaisella ja katsotaan myöhemmin tarvitaanko uutta.

Mitäs muuta? Ainakin nimikointitarroja vaatteiden nimikointiin, tuleeko muuta mieleen?
Alle keräsin kollaasiin alebongauksia, kollaasin alta löytyy suorat linkit tuotteisiin.

reppu // kumpparit // housut // huppari // crocsit // sadehanskat // haalari  // paita // sadeasu // sadehattu // kengät // housut // pipo // takki

Milläs mallilla teidän päiväkotiin valmistautuminen on?


Sis. mainoslinkkejä