VIIKONLOPPUNA…

…Olen toiminut vain yhden lapsen (ja neljän koiran) ohjelmatoimistona, kun isoveli ja issee suuntasivat viikonlopun viettoon mumman luo (lapsi muuten oli niin onnellinen ja innoissaan tuosta reissusta, ettei ollut malttanut pysähtyä edes matkalla jätskille, haha! Joskus sitä kyllä toivoo, että me asuttaisiin lähempänä isovanhempia).

Olen ehtinyt ajatella. Ja saanut niin loistavia ideoita, että aivan tärisen innosta, kun haluaisin jo päästä niitä toteuttamaan, haha!

Haikeillut sitä, että äitiysloma loppuu aivan pian, ja isompi pojista aloittaa päiväkodissa. Toisaalta olen jo malttamattomana miettinyt uutta arkea ja työkuvioita.

Olen kokannut, syönyt, syöttänyt ja ruokkinut. Imettänyt, nukuttanut, leikkinyt ja lenkittänyt. Imuroinut ja mopannut kolmesti, pyörittänyt pyykin- ja astianpesukoneita. Kantanut tavaroita paikoilleen ja samalla miettinyt, miten niille suunnitelluille rästihommille ei tuntunutkaan löytyvän aikaa.

Tehnyt jäätelöä ekaa kertaa. Ja taas tietty superhelposti ja supernopeasti, taattuun Karkkipurkki-tyyliin siis, hah. (Ja tulipa siitä muuten niin superhyvääkin, että tämä ansaitsee ihan oman postauksen!)

Kärsinyt pienistä viekkareista, kun en voinut katsoa Netflixistä House of Cardsia, koska sitä seurataan miehen kanssa yhdessä.

Opetellut käyttämään uutta kameraa, ja oon jo nyt ihan rakastunut siihen, vaikka en vielä sitä osaakaan kunnolla käyttää, hah.

Tyhjännyt vaatehuoneen sisällön makuuhuoneen sängylle ja tuskastellut, kun into (ja aika) hommaan loppui kesken.

Miettinyt jo innolla seuraavaa viikonloppua, jolloin saadaan ottaa lähtö lämpöön palmujen alle. Luvassa siis takuuvarmat uimakelit Hotelli Caribiassa, hoho.

Mitenkäs teidän viikonloppu sujui?

Ihanaa uutta viikkoa!