BACK TO COOL – LINDEXIN IHANAT UUTUUDET!

Joko olette ehtineet tutustumaan Lindexin uuteen lasten syysmallistoon?

Mallistosta löytyy ihania sulkia, suloisia metsäneläimiä ja inkkariteemaa tiipiitelttoineen. Vaikka mallisto on vasta juuri saapunut, ja osittain vasta saapumassa myymälöihin ja nettikauppaan, on sulka- ja telttavaatteista ehtinyt tulla jo pienoinen somehitti. Mun lempparit taitaa kuitenkin olla hauskat metsäneläimet, jotka ovat aivan ihanissa syksyisissä väreissäkin. 

Kuvat: Lindex

Mitäs sanotte? Aika ihania vai mitä! Ainakin mua ilahdutti, että Lindexiltä löytyy kivoja ja sopivasti lapsekkaita vaatteita nyt isommillekin lapsille. Monesti tuntuu, että ne ihanimmat jutut löytyvät sieltä vauvaosastolta, ja vauvakokojen (86cm) jälkeen valikoima rajoittuu niihin perinteisiin hahmovaatteisiin. 

Huomasin muuten, että Lindexin nettikaupassa on nyt ilmainen toimitus, joten kantsii käydä kurkkaamassa ja poimimassa omat suosikit talteen!

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=8946989414388585221594949″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_8946989414388585221594949″);

Yhteistyössä Lindex