UUSI ARKI

Heippa pitkästä aikaa! Täällä on aika hujahtanut taas ihan huomaamatta, enkä ole paljoa ehtinyt tänne bloginkaan puolelle. Meillä alkoi nyt uusi arki, kun Veikko aloitteli viime viikolla päiväkodissa, ja mä palasin taas kunnolla töiden ääreen, joita onnekseni saan tehdä täällä kotona ja hoitaa samalla vauvaa. 

Veikolla on alkanut päiväkotitaival mukavasti, ainakin toistaiseksi hoitoon on ollut aina kiva lähteä, eikä sieltä juuri milloinkaan meinattaisi malttaa lähteä kesken päivää pois.

Mä täällä kotona hattaraisissa kuvitelmissani touhuan töiden kimpussa samaan aikaan, kun vauva nukkuu pitkiä päiväunia, ja hereillä ollessaan leikkii rauhassa ja omatoimisesti työhuoneessa omilla leluillaan. Todellisuus vaan taitaa ennemminkin olla työhuoneen kaappien kaivelua ja roskiksen levittämistä tai huoneesta toiseen pikavauhtia konttimista äiti kintereillään.

Vähän vielä on totuttelemista meillä kaikille tähän uuteen arkeen, mutta eiköhän me pian päästä rytmiin kiinni, ja opin paremmin ajankäytön hallintaa, haha! Oikeasti mun optimistinen luonne saa mut pulaan, kuvittelen ehtiväni kaikenlaista, ja lopulta teen hommia yömyöhään saakka, kun vuorokaudessa ei vaan meinaa tunnit riittää. 

Tämmöiset pienet pikakuulumiset nyt vaan tähän väliin, palataan pian taas!

Mitenkäs teillä on lähtenyt uusi arki käyntiin, vai onko siihen tullut muutoksia?

Vauvan vaatteet saatu täältä, mun mekko täältä.