PARASTA JUST NYT – SUPERHERO EDITION

Paras lelu: Pikkulegot! 


Paras lastenohjelma: Ryhmä Hau!

Paras supersankari: No kaikki! Nooooh… Batman ja Hämähäkkimies. Joo ne on parhaat.


Parasta kesässä: Uimassa oleminen.


Paras ruoka: Kalakinkku. Eikun, kalakeitto!


Parasta koirien kanssa: Kun niitä voi silittää.


Parasta pikkuveljen kanssa: No se kun on pikkuveli! Se on parasta.


Parasta kotona/äitin kanssa/isseen kanssa: En tiiä. Iskän kanssa me ollaan tehty miesten hommia! Me ollaan rakennettu terassia.

Enää pari viikkoa, ja tämä pieni supersankari täyttää jo neljä vuotta! Hän onkin viime päivät kovasti suunnitellut jo syntymäpäiviään ja varsinkin niiden tarjoilupuolta, haha. Ei ainakaan epäilystäkään, tuleeko synttäreillä tarjoilla kakkua, nyt on vain mietinnässä olisiko se suklaakakku supersankarihahmoilla koristeltuna, vai ehkä sittenkin punainen kakku jossa on punaisia marjoja, hmmm… (itse kyllä kallistuisin tuohon jälkimmäiseen, ei taida ihan supersankarihahmot kakun päälle taipua tältä äitiltä, hah!)

Meillä eletään edelleen ihanaa supersankarivaihetta, ja käytiin räpsimässä muistoksi muutamia supersankarikuvia. Villervallan värikäs tähtipaita taipui kivasti supersankaripaidaksi (Villervallaa alella löytyy hyvin vielä täältä!) ja tällä kertaa päälle valikoitui punainen teräsmiehen viitta.

Mistäs teidän neljävuotiaat tykkäävät?


Ps. kurkkaa edellisestä postauksesta alekoodi Mango kids ja Name it syksyn uutuuksiin! Koodi on voimassa enää tänään.