KYLLÄ HÄTÄ KEINOT KEKSII, ELI KAHDEN MINUUTIN KAKKUVINKKI

Tiedättekö ne hetket, kun tekisi mieli jotain hyvää, mutta kaapeista ei löydy mitään herkkua? Siis ei mitään. Leivontasuklaajemmat on syöty aikapäivää sitten, ja nutellapurkkikin on huvennut lusikka kerrallaan parempiin suihin (joo t-o-d-e-l-l-a-k-i-n). Yhtenä iltana karkinhimossa pilkoin kulhoon nektrariineja ja kuorrutin ne kinuskikastikkeella ja kermavaahdolla… Että kyllä hätä keinot keksii, hah!

Aina joskus oon törmännyt näihin mikrossa nopeasti valmistuviin mukikakkuihin, ja taas kerran herkkuhimon iskiessä päätin tämmöistä testata.

Yhteen kakkuun tarvitsee: 2 rkl (sulaa) voita, 3 rkl vehnäjauhoja, 3 rkl sokeria, 2 rkl kaakaojauhetta, 1/4 tl leivinjauhetta, puolikkaan kananmunan ja 1,5 rkl maitoa. Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään ja kipataan mikron kestävään mukiin (vetoisuus 2 dl) ja paistetaan noin minuutin, puolentoista ajan. 

Tosi hyvää sellaisenaan, ja ihan superihanaa kermavaahdolla kuorrutettuna.

Taas kerran, helppoa ja hyvää. Tämän ehtii hyvin pyöräyttää vauvan päiväuniaikana, eikä tähän tarvitse kuin niitä aina kaapista löytyviä perustarvikkeita (joihin tietty kermavaahtokin kuuluu, heh).

Mukavaa keskiviikkoa!

Ps! Vielä tänään ehdit hyödyntämään -10% alekoodin Skidin verkkokauppaan. Alen saat normaalihintaisista tuotteista, myös Villervallan talven uutuuksista, koodilla: karkkipurkki


Pps.. Oletko jo tutustunut neljään uuteen lumobloggaajaan, jotka aloittivat tällä viikolla?