LOISTAVA LEGOVINKKI, VOIMASSA VAIN TÄNÄÄN!

Edellisessä postauksessa kurkattiin meidän vanhaan vauvan huoneeseen, josta on nyt tulossa yhteinen  makuuhuone pojille. Mehän pantiin hihat heilumaan ihan samantien, ja kannettiin Veikon sänky jo tuonne uuteen makkariin ja vierasvuode vietiin leikkihuoneeseen Veikon sängyn tilalle nyt odottamaan, jos sille löytyisi ostaja.

Veikko on ollut ihan superinnoissaan muutoksesta, vaikka uudessa makuuhuoneessa vissiin aluksi onkin vähän jänskättänyt olla. Koitan saada pian kuvia muutoksesta tänne blogin puolelle, vaikka huone onkin vielä vähän kesken.

Tuossa eilisessä postauksessa haaveilin Lego-säilytysrasioista tuonne lasten makuuhuoneeseen ja leikkihuoneeseen ja kuin tilaukseta bongasin niitä tänään superhyvästä tarjouksesta!

Näitä rasioitahan tosi harvoin näkyy missään alella, usein ne on poissuljettu jos on joku alekamppis meneillään. Säilytysrasioita löytyi niin monia ihania värejä, että meinasi valinnanvaikeuskin jo iskeä, mutta klikkasin ostoskoriin nyt suloisen pastellikeltaisen, valkoisen ja harmaan. Vähän mietin, että nämä olisi kivaa täytettä joulupukin säkkiin legofanille, mutta katsotaan nyt maltanko odottaa jouluun asti. Tuskin, haha! 

Tarjous on tosiaan voimassa vain tänään torstaina, joten kannattaa käydä heti nappaamassa mieleiset värit kivaan hintaan. Kauppaan pääset tästä.

Kaikki värit löydät täältä.

Mitkä on teidän lempparivärit?


Sis. mainoslinkkejä.