IHANA ENSILUMI JA REIMATEC KINTAAT -25%

Kun me eilen aamupäivällä lähdettiin räntäsadetta pakoon Poliisimuseoon, ei kyllä arvattu, että illalla saadaan kahlata lumessa. Saatiin vihdoin se kauan odotettu ensilumi, ja voi vitsit miten ihanan valoisaa ja jouluista nyt onkaan!

Meillä onkin ollut talvikamppeet valmiina odottamassa näitä kelejä jo hyvän aikaa, ja vihdoin päästiin myös testaamaan noita Reimalta saatuja Ote toppakintaita. Sen verran märkää tuo lumi on (ja huh, miten painavaa kolattavaa), että kintaiden vedenpitävyys tuli kyllä hyvin lumileikeissä testattua. Kintaat ovat paitsi veden- myös tuulenpitävät ja uutena kintaissa on tänä talvena superlämmin Primaloft-vanu, joka on kevyt ja vettähylkivä.

Reima Clubilaisille kaikki Reimatec hanskat ja kintaat on nyt kivassa -25% tarjouksessa! Kampanja on voimassa 30.11 asti. Jos et vielä kuulu Reima Clubiin, niin liittyminen käy kätevästi Reiman sivuilla

Joko teillä on päästy lumileikkeihin?


Sis. mainoslinkin