ARVONTA: LEGO JOULUKALENTERI

Ihan pian saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun!

Katselin noita Lego joulukalentereita Veikolle jo viime vuonna, mutta päädyin silloin kuitenkin tekemään itse yllärikalenterin, ihan kuten aikaisempinakin vuosina. Mun mielestä on ollut tosi hauskaa tehdä itse joulukalentereita, vaikka onhan siinä aikamoinen keksiminen, että mitä niistä kaikista kahdestakymmenestäneljästä luukusta sitten paljastuu. Ja kyllähän sellaiselle kalenterille tietty kertyy hintaakin aikalailla, vaikka kuinka koittaisi miettiä pikkuisia juttuja luukkuihin. Viime vuonna ostin joihinkin luukkuihin ainakin pikkuisia legoukkeleita, tarra-arkkeja, sukkia ja taisi jostain luukusta tulla pyjamakin, hah. 

Kun niistä luukuista oli varmaan vielä puolet avaamatta, alkoi se kaikki sekalainen tavara tuntumaan vähän turhalle, ja silloin päätinkin, että tänä vuonna mennään helpomman (ja järkevämmän) kautta, ja ostetaan Lego joulukalenteri. Onhan se kätevää, että kaikki yllärit on samaa sarjaa, ja ne päätyvät varmasti myös lapsen leikkeihin. Lapsen, jonka lempparitouhua on Legojen rakentelu.

Me käytiinkin ostamassa Lego joulukalenteri heti, kun niitä kauppoihin syksyllä tuli, ja vähän aikaa sitten saatiin Legolta mukavana yllärinä myös tuo toinen kalenteri, niin on molemmilla pojilla nyt omat, vaikka isoveli taitaakin saada olla kalenterivastaavana vielä tänä vuonna, haha.

Ja sitten se supermukava juttu, mistä otsikossa lupailtiin. Saan arpoa kaksi Lego joulukalenteria, Lego City ja Lego Friends kalenterit ja osallistumisohjeet löydät postauksen lopusta!

Arvonnan säännöt:


Palkintona Lego City- ja Lego Friends joulukalenteri.

Osallistut jättämällä kommenttikenttään viestin, kumman kalenterin haluaisit voittaa.

Jos olet anonyymi osallistuja, niin jätä myös sähköpostiosoitteesi.

Arvonta päättyy ma 23.11 klo 23.59

Onnea arvontaan!

Yhteistyössä Lego