LUUKKU 9: PELASTUS TUMMILLE SILMÄNALUSILLE (SIS. ALEKOODIN)

everyday-minerals

Siitä on jo vuosia, kun siskoni tutustutti mut mineraalimeikkien maailmaan. Kaikki alkoi mineraalimeikkipohjasta, johon hurahdin kertarysäyksellä, sillä luonnollinen meikkipohja paitsi näytti iholla paljon kauniimmalle, myös teki ihosta terveemmän. Mistään isoista iho-ongelmista en onnekseni ole koskaan kärsinyt, mutta aika-ajoin otsalle ilmestyi pikkuisia näppyjä, jotka katosivat kokonaan sen jälkeen, kun siirryin mineraalimeikkiin.

Mineraalimeikkeihin hurahtaneena olinkin innoissani, kun kovasti hehkutettu Everyday Minerals rantautui myös Suomeen! Sain muutamia meikkejä testiin, ja ennen kuin kerron näistä lisää, haluan ihan ekaksi esitellä uuden luottotuotteeni!

En varmaankaan ole ainut (kroonisesta univelasta kärsivä) pienten lasten äiti, joka koittaa epätoivoisesti peitellä tummia silmänalusiaan? En tiedä johtuuko tästä kolmenkymmenenkuuden vuoden iästä, liian vähäisistä yöunista, vai vedet silmissä nauretuista hetkistä, että silmien ympärille on ilmestynyt inhottavia harakanvarpaita, jotka harmillisesti vain korostuvat voidemaisen peiteaineen alla. 

Jännittynein ja odottavaisin tunnelmin lähdin testaamaan Everyday Mineralsin Brighten Jojoba korjausväriä, ja tämä on ehdottomasti paras peiteaine tummille silmänalusille, mitä olen tässä vuosien aikana kokeillut! Korjausväri todellakin peittää tummat silmänaluset, saa ilmeen virkeämmäksi ja raikkaammaksi, eikä puuterimainen meikki korosta juonteita silmien ympärillä, vaan sulautuu ihoon kauniisti. Voisiko joku ehdottaa tätä äitiyspakkauksen mukana jaettavaksi, hah?

everyday-minerals-alekoodi

Tykkään aika luonnollisesta meikistä (eli oon laiska kiireinen meikkaaja, enkä osaa loihtia taidokkaita silmämeikkejä) ja mun arkimeikki koostuukin vain kuudesta luottotuotteesta. Korjausvärin lisäksi käytän meikkipohjaa, aurinkopuuteria, poskipunaa, kulmaväriä ja huulipunaa -tai kiiltoa. Koska mulla on tällä hetkellä volyymiripset, en käytä ollenkaan silmämeikkiä, luomiväriä lukuunottamatta. 

Everyday Mineralsin meikkipohjaa saa kolmella eri koostumuksella (Jojoba, Matte ja Semi-Matte), joista käytän peittävän, mutta kuulaan lopputuloksen antavaa Semi-Mattea. Sävyjä näistä kaikista löytyy aivan valtavasti, ja Everyday Mineralsilta voikin tilata ilmaisia näytteitä sävyn valintaa helpottamaan! Semi-Matte on koostumukseltaan juuri mulle sopiva, mutta talven saavuttua haluan kyllä kokeilla kosteuttavaa Jojoba-meikkipohjaa, kuulostaa aika ihanalle pakkasen kuivattamille kasvoille.

Aurinkopuuteri mulla on sävyssä Lanai In The Sund. Mun vaalealla talvi-iholla moni aurinkopuuteri näyttää vähän hassulle, mutta tämä on juuri sopivan vaalea sävy. Kesällä, kun kasvoilta löytyy myös rusketusta, voi kokeilla sitten tummempaa sävyä.
Poskipunissa löytyy myös tosi paljon ihania sävyjä, ja mulla on käytössä Cameo, millä ei tule juurikaan kovin näkyvää lopputulosta, vaan ennemminkin kiva hehku poskille. Mä muuten käytän tuota samaa poskipunaa arkena myös luomivärinä!

Myös luomivärejä löytyy kattava värivalikoima, ja näistä mulla onkin testissä Sweet talk, josta löytyi yllätyksekseni ihan superisti pigmenttiä! Mutta näin arkimeikissä tosiaan luomivärin virkaa mulla toimittaa huomaamattomampi poskipuna, ja tummempi luomiväri on muita menoja varten.

Ps. Sen lisäksi, että oon nukkunut kurkkukivun takia viimeisen kolmen yön aikana yhteensä kymmenen tuntia, on mulla ihana silmätulehdus molemmissa silmissä. Että varmaan ymmärrätte miksi loistavista meikeistä huolimatta saatte nähdä vain sivukuvia tällä kertaa, haha!

everyday-minerals

Koodilla: KARKKIPURKKI saa nyt Everyday Mineralsilta -15% alennuksen koko tilauksesta! Koodi on voimassa 20.12.2015 asti. Koodilla saa kivan alen kohtuuhintaisista meikeistä ja yli 40 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua!

Oliko teille tuttuja tuotteita, tai ehkä samoja suosikkeja?

Sis. mainoslinkkejä