LUUKKU 11: LEGO DUPLO -ARVONTA

Blogiani pidempään seuranneet varmasti tietävätkin, että meillä ollaan hulluna Legoihin. Veikko sai vuosi sitten isoveljeksitulolahjaksi ensimmäiset ja kauan odotetut pikkulegot. Aikamoinen kasa niitä Legoja on tässä vuoden aikana kertynytkin, ja hetki sitten me järkkäiltiinkin Legot värijärjestykseen, että niillä rakentelu ohjeiden mukaan olisi pikkuisen helpompaa, haha!

Lapset saivat Legolta testiin muutamia uutuuslegoja, Lego City Syvänmeren helikopterin, joka olikin odotetty täydennys Lego City sarjaan. 

Mitä tarvitaan jännittävään syvänmeren seikkailuun? Mielikuvituksesta on tietysti apua, mutta niin on myös pelastushelikopterista, sukellusveneestä, haista ja upeista tyypeistä. Koneiden lisäksi Lego City Syvänmeren helikopteri sisältää kolme pienoishahmoa: sukeltajan, sukellusveneen kuljettajan ja pilotin – kaikki mitä tarvitset omaan syvänmeren seikkailuusi.


Lego Friend sarja täydentyi upealla Poptähden keikkabussilla. 

Kuvittele, että jätät taaksesi päivittäiset askareesi ja lähdet kiertämään upeita uusia paikkoja. Asetu poptähti Livin kenkiin ja toteuta unelmasi. Lego Friends Poptähden keikkabussi on Livin koti matkoilla, ja sieltä löytyy kaikki, mitä poptähti tarvitsee rentoutuessaan ja valmistuessaan esiintymään. Kiertuebussin ohjaamossa on tilaa kahdelle, olohuoneessa on televisio ja sänky, kylpyhuone on varustettu poreammeella ja kaiken kruunaa ulos vedettävä harjoituslava. Sarjaan sisältyy myös kolme mininukkea, Livi, Stephanie ja Mimi, jotka ovat valmiita elämänsä matkaan. 

Veikko sai ekat Duplot yksivuotislahjaksi, ja sen jälkeen palikoita kertyi hiljalleen lisää, ja kokoelma täydentyi myös mun ja sisarusteni vanhoilla kasariduploilla. Nyt, kun pikkuveli on samanikäinen, on myös hän innostunut leikkihuoneesta löytyneestä isosta Duplolaatikosta. Vaikka vielä meneekin hetki, että kuopus osaa varsinaisesti rakennella Duploista, ovat palikat siitä kivoja, että jo yksivuotias osaa yhdistellä yksittäisiä palikoita toisiinsa, ja yksittäisillä hahmoilla, eläimillä ja autoilla saa mainiot leikit aikaan jo nyt.

Me saatiin testiin Lego Duplo Metsäpuisto, josta löytyy kaikki tarvittava hauskalle ja jännittävälle retkelle metsäpuistoon. 

Puiston luonnossa ja eläimissä riittää ihmeteltävää. Mitä oravat syövät? Entä nukkuvatko karhut todella luolassaan koko talven? Aja autolla metsäpuistoon ja ota itse selvää. Värikkääseen sarjaan sisältyy eväspaikka, luola, puu, marjoja ja kukkia. Lisäksi mukana on tietysti kolme perheenjäsentä – äiti, isä ja lapsi – sekä kahdeksan eläinystävää: isäkauris, äitikauris, vasa, karhu, karhunpentu, kaksi kettua ja orava. Koko joukon kaitsemisessa riittää puuhaa pitkäksi aikaa.

Lego Duplo Metsäpuisto on palkittu Suomen Leluyhdistyksen toimesta vuoden leluksi 2015!

Arvonta:


Palkintona Lego Duplo Metsäpuisto.

Yhden arvan saat jättämällä kommentin kommenttiboksiin.

Toisen arvan saat, kun jaat tämän postauksen omalla Facebook-seinälläsi.

Kerro kommenttiboksissa monella arvalla osallistut ja jätä myös sähköpostiosoitteesi, että saan voittajaan helposti yhteyden.

Arvonta päättyy 13.12.2015 klo 23.00

Onnea arvontaan!


Yhteistyössä Lego