LUUKKU 12: LUKSUSTA KYLPYHETKEEN

Meillä alkoi viikonlopun vietto vähän surullisissa merkeissä, kun eilen, syntymäpäivänäni jouduin saattelemaan rakkaan koiraystävän viimeiselle matkalle. Topi ehti tassutella mun ja mieheni rinnalla lähes viidentoista vuoden ajan, ja koti tuntuu nyt aika tyhjälle, vaikka koiralauman kaksi pienintä karvakuonoa jäi meitä vielä ilostuttamaan.

Tänään me ollaan koitettu puuhailla mukavia asioita ja ollaan vietetty aika rentoa päivää. Nukuttiin aamulla myöhempään kuin moneen vuoteen, ollaan katsottu luvattoman paljon lastenohjelmia, syöty karkkipäivän karkkeja jo aamupalan jälkeen ja muuta hassua.

Me saatiin jokin aikaa sitten PikkuVaniljalta ihanat ja muhkeat Luinspa kylpyponchot, ja tänäänkin kylvyn jälkeen pojat sujahtivat suloisiin kylpyviittoihinsa kuivattelemaan.
Tässä on muuten tosi kiva ja käytännöllinen lahjavinkki pikkuväelle! Tämä ponchomalli sopii parhaiten pienille ja vähän isommillekin taapertajille (noin 1-4v), mutta jos haluaa pyyhkeen jo ihan vauvaikäiselle, kannattaa valita edestä aukeava malli, jolloin vauvan kuivattaminen selällä maaten käy helpommin. Suuren kokonsa vuoksi tuo edestä avattava malli on kuitenkin yhtä pitkäikäinen kuin tämä suloinen ponchokin.

PikkuVaniljan sivuilta löytyykin nyt JouluShop, jonne on kätevästi kerätty suosituimmat joululahjavinkit vauvoille. Kannattaa kurkata, sillä valikoimasta löytyy toinen toistaan suloisempia lahjaideoita!

Koodilla: karkkipurkki4 saa PikkuVaniljasta -10% alennuksen vuoden loppuun asti!

Eilisen luukun Duplo-arvontaan ehtii vielä mukaan, ja vielä on joulukalenterissa muutama arvontaluukku aukaisemattakin. Myös lahjavinkkipostauksia on tulevalle viikolle luvassa, aika viimetipassa, kuten mun omatkin lahjahankintani, haha.

Mukavaa viikonloppua!