PIENI SALAISUUS

Salaisuuden suuren, kuiskaan mukana tuulen…

Miten mulla tuleekin näistä salaisuuspostauksista ekana mieleen vauvauutiset, hih!
Tällä kertaa on kuitenkin kyse ihan muusta jutusta, kerroin nimittäin vähän aikaa sitten, etten ole oikein malttanut mennä ajoissa nukkumaan, kun mulla on ollut iltaisin niin kivaa puuhasteltavaa. Olen kasaillut supersuloista verkkokauppaa, joka on nyt auki!

Koska rrrrakastan lasten sisustustuotteita, tulee valikoimakin olemaan aika sisustuspainotteista, mutta mukana on myös leluja ja muita lastentarvikkeita. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy mm. ihanat Skip Hopin tuotteet, nettihitiksikin nousseet kirjainbannerit ja aivan ihania Eef Lillemorin melamiiniastioita. Brändilista kasvaa vielä kevään aikana, ja pari ihanaa uutuutta onkin tulossa jo toivottavasti tämän kuun aikana. Vitsit, kun en malttaisi odottaa!

Oon ollut yrittäjänä pian viisitoista vuotta, ja tuosta ajasta kahdeksan vuoden ajan touhunnut verkkokaupan parissa, joten vähän tämä on tuttua juttuakin ennestään, mutta tietenkin uusi kauppa on aina uusi ja ihan nollista, mutta superinnokkaasti lähdetään liikenteeseen.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.tuutilulla.fi, ja käykää myös klikkaamassa itsenne Tuutilulla.fi seuraajaksi Instagramiin, siellä onkin juuri nyt meneillään kiva arvonta. Niin ja Facebookista meidät löytää myös, toivottavasti nähdään sielläkin!

Ai niin, taitaa mulla kyllä olla yksi toinenkin pieni salaisuus, mutta siitä lisää myöhemmin… Iiik!

Joko joku oli ehtinyt bongata Tuutilullan Instasta tai Facebookista?