MINI RODINI + GUGGUU = PÄIVÄN SÖPÖIN ASU

Ihan alkuun täytyy kiittää kaikista ihanista kommenteista, mitä jätitte edelliseen postaukseen. Olipa ihana saada niin kiva vastaanotto mun pikkuputiikille!

Rakastuiko joku muu näihin Mini Rodinin SS16 yksisarvisiin? Jos mulla olisi rajaton lastenvaatebudjetti, olisin hamstrannut mekkoa lukuunottamatta kaikki vaaleansiniset (no joo, ehkä ne vihreätkin) yksisarviset meille, mutta oon kyllä iloinen näistä housuistakin. Mun mielestä tää on ihan täydellinen vauva- ja taaperokuosi.

Hain tänään postista Gugguun paketin, ja soviteltiin tietty heti pöksyjä hempeän keltaisen paidan kanssa, ja voiko tämän söpömpää asua olla, aika ihana!

Nuo housut otin 80/86 koossa, tuota kokoa meillä on rodinit olleet jo pitkän aikaa, ja näköjään vielä pitkään meneekin, sen verran reilut nuo housut on. Aikamoista pähkäilyä nämä tuplakoot välillä aiheuttaa, mutta toisaalta, meneepä sitten sama koko pitkään, kun välillä nämä on vaan pakosti ostaa näin reiluina, kun edellinen koko on jo jäänyt pieneksi. Gugguun paita on kokoa 80cm ja tästäkin sai kääntää hihoja aika reippaasti, mutta ihan pidettävä tuo paitakin jo on. Eihän näitä edes malttaisi jemmata kaappiin odottamaan, hih. En muuten kyllä yhtään tiedä lapsen mittaa tällä hetkellä, pitäisikin varailla puolitoistavuotisneuvolaan aikaa!

Mitäs tykkäsitte asusta?