KURKISTUS MAKUUHUONEESEEN JA PELLAVALAKANAVINKKI

Kun tätä meidän vanhempien makuuhuonetta pari vuotta sitten keväällä suunniteltiin, valikoitui väreiksi raikas valkoinen, rauhallinen harmaa ja leikkisä minttu. Aika pitkän aikaa tuolla väripaletilla ollaankin menty, ainoastaan harmaa on pikkuhiljaa, vähän huomaamatta hävinnyt huoneesta. Ekaksi kiskoin ikkunalta alas harmaat pellavaverhot, ja toistaiseksi ollaan oltu kokonaan ilman verhoja. Sitten on harmaat koristetyynytkin muuttaneet muualle, ja enää on oikeastaan harmaa päiväpeitto jäljellä. Sen sijaan minttua on tipahdellut makkariin hijalleen lisää, ja vitsit mä tykkään nyt tuosta valko-mintusta värimaailmasta!

Tykkään vaaleasta sisustuksesta, siis sellaisesta vaaleasta yleisilmeestä, mutta oon allerginen liialle valkoiselle värille. En esimerkiksi kestä huoneita, joissa kaikki seinät ovat valkoisia, haha! (Ja joo, meidän vessassa on, mutta sinne onkin pientä remppaa suunnitteilla, hih)

Oon pitkään haaveillut pellavalakanoista, mutta mikään niistä perinteisistä värivaihtoehdoista (valkoinen, pellava, harmaa) ei ole iskenyt, joten arvatkaapas meinasinko tipahtaa sohvalta, kun bongasin Ellokselta nuo mintunvihreät pellavalakanat*!

Pellava on materiaalina mun mielestä aivan ihana. Samaan aikaan juhlava ja arkinen, ja voiko parempaa olla, kuin ruttuisuus, joka kuuluu asiaan! En ole todellakaan mikään lakanoiden mankeloija, enhän ole mankelia koskaan edes omistanut, mutta ryppyiset puuvillalakanat on vaan aika rumat. Toista on pellavalakanoiden kanssa, tuo ihana ruttuisuus kun kuuluu asiaan, ja tekee lopputuloksen ihanan huolettoman ja rennon näköisen.

Samalla löysin Ellokselta jotain muutakin kivaa meidän makkariin. Meillä on roikkunut makkarin katossa valkoisen johdon päässä valkoinen lampunvarjostinkehikko, josta on revitty (muistaakseni rottinkinen) verhoilu irti. Tuo on ollut ihan ikuisuusprojekti, sillä kehikko on ollut suunnitelmissa maalata mintun väriseksi, mutta eihän sitä ole katosta tullut alas otettua, kun se on kerran sinne ripustettu. Nyt löysin Ellokselta suloisen mintun johdon keraamisella lampunpidikkeellä, joten vaihdettiin vaan johdon väriä, ja varjostin saa jäädä tuommoiseksi. 

Sen lisäksi, että Ellokselta löytyy pellavalakanoita tosi monessa värissä (ja myös tuplakoossa!), huomasin juuri, että pellavaiset Candise-pussilakanasetit on nyt tosi kivassa alessa. Normaalikoko on -20%, mutta tuplapeittoihin sopiva koko on -45% alennuksessa!

Jos kuitenkin ihastuitte tähän Elmira-pussilakanasettiin mikä meillä on (tai johonkin muuhun), niin kannattaa rekisteröityä Elloksen asiakkaaksi, sillä silloin omat sivut -osiosta löytyy kaikki ajankohtaiset alekoodit, tällä hetkellä sieltä taitaa löytyä -30% alekoodi, jolla saa jo aika kivan säästön!

Löytyykö teiltä pellavalakanoita?


*Saatu Ellokselta

Sis. mainoslinkkejä