MAKKARIN UUDET VERHOT JA ALEKOODI ELLOKSELLE (MYÖS MERKKITUOTTEISIIN!)

Jossain vaiheessa (varmaan jo viime kesänä) kiskoin makuuhuoneen ikkunalta harmaat pellavaverhot pois valoisamman ilmeen tieltä, ja siitä saakka ollaankin oltu kokonaan ilman verhoja. Hakusessa on olleet vaaleat verhot raikastamaan jo ennestään vaalean huoneen ilmettä, ja Ellokselta löytyikin nyt justiin sopivat.

Ellos Homen Struktur-sivuverhoissa* on hauska eläväpintainen kuviointi, mikä tuo kivasti ilmettä muuten ihan yksivärisille verhoille. Meillä on makuuhuoneessa Ferm Livingin minttu half moon tapetti, enkä kaipaa muita kuoseja sen rinnalle, vaan tekstiilit saavat olla mieluusti yksivärisiä.

Jos kaikki seinät olisi maalipinnalla, niin silloin olisin varmasti valinnut verhoiksi nämä ihanat siksak-kuvioiset verhot harmaana!

(Lisää kuvia meidän makkarista löytyy ainakin tästä postauksesta)

Ellokselle on juuri nyt voimassa kiva alekoodi, joka käy myös merkkituotteisiin! Koodilla 335707 saa 10 euroa alennusta jokaisesta 40 euron tilauksesta (Eli 10 euroa vähintään 40 euron tilauksesta, 20 euroa vähintään 80 euron tilauksesta tai 30 euroa alennusta vähintään 120 euron tilauksesta) Alennus on voimassa 28.2.2016 asti. Koodi ei käy muihin alennuksiin, huonekaluihin, elektroniikkaan, Design by – tuotteisiin tai Ellos matkoihin.

Keräsin tuohon alle muutamia mun lemppareita sisustuspuolelta.

1 Ihana Harmony-tapetti Elloksen omaa mallistoa // 2. Fermin sisustustarroilla saa helposti piristystä sisustukseen (voisinkin tehdä postauksen mihin meillä on tarroja käytetty!) // 3. Bim-metallilankakori leluille, tyynyille, laukuille… // 4. Tyynynpäällinen pellavaa // 5. Woodly-seinäkello // 6. Ferm Living Half Moon tapetti // 7. Siksak-kuvioiset Evonne-verhot (alk. 29,95) // 8. Matto PVC:tä, tämä kuulostaa ihan täydelliseltä lapsi- ja koiraperheeseen! // 9. Ihana villamatto viimeistelee olohuoneen

Onko teillä keväiset sisustuspuuhat jo menossa?


Ps. Olethan huomannut, että Karkkipurkki muuttaa 1.3 Bellablogeihin! 

Seuraa blogiani Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana muuton jälkeenkin. 

Tuttu osoite www.karkkipurkki.com toimii jatkossakin, mutta Bloggerin lukulistalle postaukset eivät jatkossa päivity tuolla osoitteella. Bloggerin kautta seuraaja, lisää jo nyt uusi osoitteeni http://www.karkkipurkki.bellablogit.fi lukulistallesi, ohjeen löydät esim. täältä.


*Saatu Ellokselta

Sis. mainoslinkkejä